Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Barbie” staat een maand na de release nog steeds bovenaan de Noord-Amerikaanse kassa

“Barbie” staat een maand na de release nog steeds bovenaan de Noord-Amerikaanse kassa

succes

De speelfilm, die aan de wereldwijde kassa al meer dan $ 1 miljard heeft gekost, een primeur voor een regisseur, heeft dit weekend nog steeds bijna $ 34 miljoen aan inkomsten opgehaald in de Verenigde Staten en Canada.

Doos vol. De weken volgen elkaar op en zien er hetzelfde uit voor Barbie. De film, geregisseerd door Greta Gerwig, is erg stil Het stond bovenaan de Noord-Amerikaanse kassa Deze zondag. Bijna een maand na de release van de strip is Barbie echt geworden cultureel fenomeen.

Met duo Margot Robbie en Ryan Gosling in Barbie en Ken, de film Voorzien van de iconische pop Mattel Pink waagt zich samen met onhandige vriend Ken in de echte wereld van platvoeten en aanrandingen op basis van geslacht.

$ 1 miljard aan de wereldwijde kassa

De speelfilm, die aan de wereldwijde kassa al de $ 1 miljard is gepasseerd, een primeur voor een regisseur, levert dit weekend volgens schattingen van specialist Exhibitor Relations nog steeds bijna $ 34 miljoen aan inkomsten op in de Verenigde Staten en Canada.

Wat steelt weer de show” Oppenheimer Verwrongen portret van de ontwerper van de atoombom. film Christoffel Nolan Het genereert ongeveer $ 19 miljoen aan inkomsten. Op de derde plaats op het podium staan ​​de Teenage Mutant Ninja Turtles, die een facelift krijgen met “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Teenage Years”. The Masked Reptile heeft voor de tweede week in de bioscoop meer dan $15 miljoen opgehaald.

Dan komt de actiefilm In Very Troubled Waters, een thriller die zich afspeelt in de diepten van de oceaan die wordt bewoond door angstaanjagende reuzenhaaien. Hij verzamelt ongeveer $ 12,7 miljoen. “The Last Journey of Demeter”, een bewerking van de roman Dracula, voltooit de ranglijst met $ 6,5 miljoen.

READ  Christoph Willem maakt gebruik van zijn seksualiteit: de zanger spreekt zonder taboes