Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik klaag niet, maar …”: Giulia Vignali uitgeput door haar jaren in Telematine, haar gezondheid beschadigd

“Ik klaag niet, maar …”: Giulia Vignali uitgeput door haar jaren in Telematine, haar gezondheid beschadigd

vervolg na aankondiging

Bijna terug op school is Giulia Vignali, die het over zal nemenDe deal is rond In Frankrijk 2 vanaf maandag 28 augustus 2023 met Sophie Davant! In feite vergezelde de laatste haar bij haar aankomst in het programma, wat de langverwachte machtsoverdracht teweegbracht.

Door aan dit nieuwe avontuur te beginnen, heeft Julia Finale haar de rug toegekeerd Telematine, waar ze twee jaar samen met Thomas Soto werkte. Gevraagd om de teugels over te nemenDe deal is rond In het geheim aarzelde de vrouw van Cad Murat niet om het te accepteren. Eigenlijk was het dat ookweekend“Gewoon om te denken zoals ik het duidelijk heb gemaakt. Het moet gezegd worden dat na twee seizoenen midden in de nacht wakker worden Telematine, belandde Giulia Vignali op haar knieën. “Elke dag een ochtendshow presenteren, live, was erg vermoeiend voor mij. De ervaring, in termen van gezondheid en soms levensvreugde, was kostbaarDat gaf ze toe tijdens een interview met TV 7 dagengeplaatst op 14 augustus 2023. En om daarmee in aanmerking te komen: “Maar zelfs als ik offers moest brengen, was het analoog van 3 uur per dag leven – dat is 1500 antenne-uren in twee jaar – fantastisch, voor mij die het nog nooit eerder had gedaan. Telematine Het was een geweldige ervaring, maar dit nieuwe ritme paste beter bij mij.

Het is geen ritme dat ik op de lange termijn had kunnen volhouden

Julia Vignali zal dus vrije tijd kunnen vinden om haar dierbaren regelmatig te ontmoeten, wat voor haar het belangrijkste is. “Zoals velen geniet ik van het leven door de mensen te ontmoeten van wie ik hou, shows te kijken, naar de film te gaan…Ik legde uit.Maar pas op, er zijn veel mensen, die minder betaald hebben dan wij, die elke dag om 4 uur ’s ochtends opstaan. Ik klaag niet over de ontberingen van wat ik aan het doen was. Maar ondanks alles is het geen ritme dat ik op de lange termijn had kunnen volhoudenZe gaf aan.

READ  Parijs: Waarom werden er "zombies" gezien in de straten van de hoofdstad?

De moeder van Luigi heeft echter alleen maar goede herinneringen aan haar ervaring in de ochtendshow van France 2.”In die jaren zal ik me natuurlijk het team van columnisten herinneren met wie ik zo goed kon opschieten, en mijn partner, Thomas Soto, die mijn gids was op die avond… letterlijk!‘ bekende ze hem.

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging