Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Champions League: Alles moet nog gebeuren met Monaco onder toezicht van PSV Eindhoven (1-1)

Champions League: Alles moet nog gebeuren met Monaco onder toezicht van PSV Eindhoven (1-1)

Monaco begon hun Champions League-campagne in hetzelfde stadium als in 2017, in de derde voorronde van dinsdag tegen PSV Eindhoven. Ze hopen op hetzelfde succes dat ze hadden tijdens deze campagne, zoals Monaco was tot de halve finales, die werden uitgeschakeld door Juventus. Maar daar zijn we nog ver van verwijderd. Na een gelijkspel tegen Louis II (1-1) dinsdag te hebben toegegeven, is het absoluut noodzakelijk om volgende dinsdag de terugwedstrijd te winnen.

Monaco was het meest gedurfd tijdens de meeting. De Monegasken hebben het spel over het algemeen geperfectioneerd, maar PSV Eindhoven liet het in eerste instantie realistischer zien. Monaco kreeg na de VAR-check geen strafschop in handen van een potentiële Nederlander in het gebied na een krachtig schot van Youssouf Fofana (33). Tot ongenoegen van het stadion, dat na 5 minuten afkoelde door de score van de tegenstander te openen. Joey Ferman sloot af met een onstuitbaar teamwerk van de bezoekers (38e plaats), die scoorden met hun eerste schot op doel van de wedstrijd.

Een onmiddellijke maar vruchteloze reactie op Monaco, Minamino kon niet op tijd ingrijpen om de gelijkmaker te maken. ASM probeert met alle middelen terug te keren naar de score en vermenigvuldigt de aanvallen in de tweede periode, zelfs als de bewegingen in de aanval geen variantie hebben. De golven van de aanval van Monaco zorgden voor het einde van de wedstrijd en de lokale bevolking slaagde erin de gelijkmaker te maken om zichzelf te laten geloven in het licht van de terugwedstrijd.

Na een vrije trap hervat Axel Disasi in de hinderlaag, cruciaal van dichtbij naar het net en de gelijkmaker (80′). ASM hoopte echter meer dan 40 minuten geleden op een beter resultaat. De mannen van Philippe Clement sloten de wedstrijd sterk af. Aangekomen in het gebied vond Fofana de paal om een ​​late bal in het waarheidsgebied (88′) te recupereren. De Nederlanders drongen hun kamp binnen en hielden uiteindelijk 5 minuten overuren vol.

READ  Mbappé verslaat Platini, die tegen Nederland twee doelpunten scoorde

Na de wedstrijd wees Youssouf Fofana op de onnauwkeurigheid in de aanval van Monaco en zei: “Het is een totaal teleurstellend gelijkspel. We hebben veel meer kansen dan zij, maar we moeten ze pakken. We hebben goed gereageerd en ik denk dat we verdienden om vanavond te winnen.” We moeten dit weekend ons vertrouwen vullen tegen Straatsburg. In de Ligue 1 hadden we tactisch en fysiek de wapens en we moeten realistischer zijn om terug te komen.” gelijkspel is positief: “Het is een redelijk goed resultaat. Niet verliezen was het belangrijkste, zelfs als we wilden winnen. We zijn blij met het geleverde werk, ook al moesten we meer doen in de tweede etappe.”

De twee teams vertrokken van 12.00 tot 12.00 uur. Monaco heeft een goed gezicht getoond en het zal effectiever moeten zijn om te hopen PSV Eindhoven uit te schakelen tijdens de terugwedstrijd, volgende week in Nederland. Wat er ook gebeurt, Monaco wordt dit seizoen Europees. Bij een vroege Champions League-uitschakeling zal Monaco worden verplaatst naar de Europa League. Als ze hun reis in de C1 voortzetten, nemen ze het in de kwalificatie op tegen Glasgow Rangers of Union St Gilois.