Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Champions Cup – Leinster-La Rochelle Barometer: Gibson-Park en Lowe staan ​​in vuur en vlam, Kerr-Barlow verbijstert

Champions Cup – Leinster-La Rochelle Barometer: Gibson-Park en Lowe staan ​​in vuur en vlam, Kerr-Barlow verbijstert

In deze vijfde wedstrijd in de saga tussen de twee Europese giganten namen de Leinstermen eindelijk wraak op de regerend kampioen dankzij een uitzonderlijke prestatie van het Kiwi-duo Lowe/Gibson-Park, terwijl de gebruikelijke leider La Rochelle enorm leed.

Bovenkant

James Lowe

Omdat hij actief is in het internationale circuit, hoeven we de voormalige Waikato Chiefs-speler nauwelijks voor te stellen, die nu al vier jaar een van de leidinggevenden van het Ierse nationale team is. Hoewel zijn verdediging soms twijfelachtig was, zorgde de indrukwekkende lengte van zijn linkervoet ervoor dat Leinster de strijd om de bezetting en de territoriale uitwisseling kon winnen. Bovenal heeft de flankspeler met de taart bewezen geweldig te zijn op zijn favoriete veld: aanvallend. Bij het begin (door de bal terug te halen in de trapachtervolging) en bij het einde van de eerste poging van de wedstrijd (17H), een assist op Gibson Park (38H) Dan Vogel (43H) en Sihan (56H), scoorde uiteindelijk twee keer toen de doodsklok klonk voor de tegenstander, die een pass aan de voet van Bern wist te recupereren en vervolgens de terugkeer van zijn tegenhanger Jacques Noel kon weerstaan.

Jamison Gibsonpark

Onze Ierse vrienden, wier neiging tot zelfgenoegzaamheid niet langer ter discussie staat (zoals blijkt uit de sceptische houding van McCarthy en zijn vrienden op het achtenzeventigste congres)H), op dit punt van eigenbelang tot het punt dat ze Jamison Gibson Park serieus beschouwen als het alter ego van Antoine DuPont. Het is duidelijk dat we hen niet zullen volgen tot het einde van hun delirium… We zullen de kwade trouw echter niet zo ver pushen dat we weigeren in te zien dat Gibson Park uitstekend was in het Aviva Stadium en hun duel tegen Kerr-Barlow won. Vooral verwacht na het scoren van een hattrick in de kwartfinales, had 'JGP' de goede smaak om het opnieuw te doen om Lowe te steunen, maar vooral om de boot van zijn team perfect te sturen, door gesloten zijden te verdubbelen die de verdedigers van La Rochelle dwongen stel veel vragen. Zeer waardevol, bij zijn defensieve terugtrekkingen profiteerde hij van legitiem applaus in de 73e minuutH.

READ  Een nieuw succes voor de Red Panthers (6-1) tegen de Verenigde Staten in Antwerpen

Levani Bhutia

De derde startrij was veruit het beste deel van zijn team op het veld van het Aviva Stadion. Een van de weinige die echter naar het ware niveau is geëvolueerd. Hij was belast met het achtervolgen van Ierse ontvangers bij aftrappen en andere strafschoppen en volbracht zijn taak op bewonderenswaardige wijze met 14 tackles (het beste totaal van zijn team), terwijl hij met twee overwinningen een consistent gif in de gelederen bleek te zijn, en minstens zoveel als dat zou zijn geweest. een bonus geweest. Het was zwaar het doelwit van Ierse ontruimingen en werd nooit verwijderd. Een pure krijger, en een van de zeldzame redenen voor individuele voldoening bij een nederlaag.

Hij flopt

Tawera Ker Barlow

Tawera Keir-Barlow is van onschatbare waarde geweest bij het veroveren van de eerste twee Europese sterren, en er werd vooral vooruitgekeken voorafgaand aan deze wedstrijd, met een duel met Gibson Park. Helaas voor Larochelle presteerde de voormalige All Black niet op het verwachte niveau. Schuldig aan een overtreding in de dekking bij de oorsprong van de poging van Lowe en vervolgens een overtreding onder de rode kaart, kon de helft van La Rochelle de zaken nooit omdraaien. Hij werd voor het eerst aangepakt door Sheehan, de auteur van een ander schuldig spel dat aan de oorsprong lag van een gevaarlijke tegenaanval, en had ook moeite met de verdediging. McCarthy werd te gemakkelijk geconsumeerd in het artikel van zijn tegenhanger (38H), toonde zich ook de auteur van verschillende verrassende, enigszins vertraagde beklimmingen, waarvan de laatste (in een poging van Byrd) ervoor zorgde dat hij op 44-jarige leeftijd met een hersenschudding moest vertrekken.H. Stations van het Kruis.

READ  Bernardo Silva, dubbele donderslag!

Gregorius Aldrete

Net als zijn team is de aanvoerder van Stade Rochelais er nooit in geslaagd een voorwaartse beweging af te dwingen, aangezien Will Skelton nauw wordt vastgehouden door de Ierse derde linie. Was hij vorig jaar in de finale nog een van de initiatiefnemers van de maritieme revolutie, maar de Franse nummer acht bevestigde pas dat hij na een lange pauze na het internationale seizoen zijn ritme nog niet heeft gevonden. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en de klap die de Ierse vleugelverdediger Frawley kreeg aan het begin van de poging van Gibson-Park zorgde ervoor dat hij op zijn billen belandde. Als hij de bal probeerde te dragen met 13 runs, ontbrak het hem aan efficiëntie met een toegekende penalty en twee gemiste ballen.

Owiny Atunyo

We zagen het al vroeg in de middag: zonder een publiek dat die naam waardig is, is het onmogelijk voor te stellen dat je de kwartfinales van de European Champions Cup wint. Hoewel het blok van Uini Atonio in hun vorige campagnes een basis was geweest voor Stade Rochelais, kon Leinster dit keer de ploeg in O'Gara op zijn kop zetten. Zo kon de Ierse linkshandige Andrew Porter voor het eerst in zijn carrière een duidelijk geklede Atunio domineren na de WK-/kampioenschapsreeks. Dat was genoeg om de energie toe te geven die hij miste in het hardloopspel, waar hij ongebruikelijk afwezig was (3 meter afgelegd, 4 tackles). In zoverre dat er ruimte wordt gemaakt voor 53H Door Joël Sclavi…