Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Catherine-Amalia van Nederland: het geheime leven van de toekomstige koningin

Catherine-Amalia van Nederland: het geheime leven van de toekomstige koningin

Dus wie is de Oranje Prinses? Een brede vraag zoals haar ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Nederland, beschermden haar tijdens haar kindertijd en adolescentie tegen de wereld en de belangstelling van de pers. Omdat het op 7 december 2023 zijn 20e verjaardag viert, Overzicht Meer over deze briljante opvolger.

Een verijdeld universitair avontuur

Na het behalen van haar middelbare schoolexamen heeft Katharina-Amalia een droom: het leven leiden van een normale student door zich in te schrijven aan de Universiteit van Amsterdam. Op papier belooft dit eerste jaar van een bachelordiploma in politiek, psychologie, recht en economie spannend te worden, met als bonus een gedeelde woonruimte in een groot huis in het stadscentrum. Helaas voor de Oranje Prinses kwam er een einde aan het project. Ze werd onder strenge beveiliging geplaatst na aanvallen en ontvoeringsbedreigingen tegen haar door een krachtig netwerk van drugshandelaren. De mediastorm was in volle gang en Katharina-Amalia werd gedwongen haar huis, het Huis den Bosch in Den Haag, te verlaten, vanwaar ze onder zware politiebescherming naar de universiteit reisde. Alle ogen zijn gericht op de Mogro Mafia, deze Marokkaanse maffiaorganisaties die in Nederland actief zijn.

Geniet van de voordelen van een abonnement

100% digitaal

Abonneer je voor € 1,- voor de eerste maand

  • Magazine in digitale versie op dinsdag vanaf 20.00 uur.
  • Toegang tot alle artikelen gereserveerd voor abonnees op de site
  • Digitale bibliotheek met oude nummers
  • Redactionele nieuwsbrieven en winkeladvertenties