Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Catharina-Amalia uit Nederland: Dit incident vond plaats tijdens een evenement waar haar zus Alexia enorm blij mee was.

Catharina-Amalia uit Nederland: Dit incident vond plaats tijdens een evenement waar haar zus Alexia enorm blij mee was.

Aanstaande zaterdag 27 april 2024 kwam de schattige familie van Willem-Alexander en Maxima van Nederland bijeen voor de verjaardag van de koning. Gevangen in het midden van een ongewoon tafereel tijdens de festiviteiten, werd kroonprinses Catherine-Amalia bespot door haar zus Alexia.

Als koningin Máxima der Nederlanden in welke situatie dan ook een glimlach op haar gezicht weet te houden, zijn de afgelopen maanden niet gemakkelijk geweest voor haar familie. In het bijzonder aan zijn oudste dochter Katarina-Amalia, die werd aangevallen en ontvoerd door de Marokkaanse maffia. Terwijl hij zich voorbereidde op het begin van zijn studentencarrière in Amsterdam, De kroonprinses moest haar gedeelde onderkomen in de hoofdstad verlaten om beschermd te worden. Ver weg van haar metgezellen en het dagelijkse leven dat ze zich voorstelde, drukt de dochter van Willem-Alexander haar verdriet uit. “Ik mis het normale leven, het studentenleven. “Je kunt door de straten lopen en naar de winkels gaan.”Hij kondigde in 2023 aan. Een 20-jarige vrouw verhuisde discreet naar Spanje om de normaliteit te vinden.

Toen haar peetvader, koning Filips VI van Spanje arriveerde, kwam de waarheid over Katharina-Amalia aan het licht. “Vorig jaar dwongen de omstandigheden haar een tijdje in Madrid te wonen. Van daaruit kon hij zijn studie voortzetten aan de Universiteit van Amsterdam. Het werd mogelijk gemaakt door uw vele kameraden en uw goede inspanningen.”, Willem-Alexander lichtte dit toe in zijn toespraak tijdens het staatsdiner. Ondanks een fout van het Spaanse rechtssysteem lijkt het erop dat de lachende familie terug is.

READ  In Nederland kreeg Uber een boete van 10 miljoen euro wegens het verkeerd omgaan met persoonlijke gegevens.

Toen Katharina-Amalia uit Nederland in de val zat

Zaterdag 27 april reisden Willem-Alexander, Maxima en hun drie dochters naar Emmon om de verjaardag van de koning te vieren. Het plan werd bijgewoond door talrijke openbare ceremonies die werden bijgewoond door alle leden van de koninklijke familie, tot grote vreugde van de bewoners. Terwijl ze de menigte begroeten, Prinsessen Katerina-Amalia en Alexia bevonden zich in het middelpunt van een grappige scène. Tal van slingers bleven op hun haar zitten. De kroonprinses zit gevangen in stroken papier en heeft de hulp van haar hilarische zusje nodig om ze te bevrijden. De foto’s van de tweede dochter van de koning en koningin van Nederland hebben internetgebruikers in verrukking gebracht. “Heel grappig”, “Alexia was erg geamuseerd totdat ze terugkwam Ze is erg opgewonden om haar zus, de toekomstige koningin, te zien, lees in de reacties. Een leuk cadeau!

>>> Geïnteresseerd in nieuws over gekroonde hoofden? Abonneer u op onze wekelijkse royalty-nieuwsbrief!