Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carrefour, Leclerc, Lidl, Intermarche: Wat is de favoriete supermarkt van Frankrijk? ONTDEK DE REGIO RANGSCHIKKING PER REGIO

Op nationaal niveau is het niet verwonderlijk dat Leclerc Domineert de ranglijst (23% van de kiezers) vooruit Carrefour (21%) intermarkt (12%), Lidl (9%) en je systeem (9%). De niet aflatende kopgroep heeft echter te maken met een groeiend aanbod.

op regionaal niveau, Leclerc De peiling leidt in zeven regio’s (Bretagne, Normandië, Hauts-de-France, Grand Est, Bourgogne-Franch-Comte, Centre Val-de-Loire, New Aquitaine), wanneer Carrefour Het duurt drie (Hauts-de-France, Auvergne-Rhône-Alpes en Provence-Alpes-Côte d’Azur & Corsica). je systeem Essentieel voor haar rol in Pays de la Loire.

Occitanie: Intermarché op de voorgrond

Een Occitanië ? Nou, dit is het intermarkt Wie won de eerste plaats (22%) voor Carrefour (20%) en Leclerc (20%).

Consumenten die gemiddeld 4 winkels bezoeken Volgens BFM TV. “Hypermarkten blijven het centrum van de meeste winkels, maar veel nichemerken vullen het winkelmandje aan”Volgens onze collega’s. “Vandaar de opkomst in de laatste jaren van Lidl in korting Piccard Voor diepvriesproducten, veel biologische winkels of zelfs Grand Fresh wat al een aantal jaren een van de favoriete merken van de Fransen is”.

Vind hieronder de kaart van uw favoriete supermarkten in de Franse regio per regio.

READ  Wat te doen voordat u de metrolijn B betreedt. service