Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Caroline Roquefort maakt op Instagram bekend dat bij haar borstkanker is vastgesteld

Caroline Roquefort maakt op Instagram bekend dat bij haar borstkanker is vastgesteld

“Geniet ervan! Het leven is kort en onvoorspelbaar. Dat komt door zijn hoopvolle woorden beïnvloeder Ontvanger Caroline Het bericht besluit instagram hem declareren borstkanker. De voormalige reality-tv-ster, die bekendheid verwierf in de Het geheime verhaal En engelenHij kondigde aan dat hij de ziekte had in een “agressief maar vroeg ontdekt” stadium. Een ziekte die ze aanvankelijk geheim had willen houden – ze verklaarde dit twee maanden eerder – voordat ze leed aan “deze gewenste eenzaamheid”. “Het isoleerde me eindelijk van de rest van de wereld en maakte mijn dagelijks leven zwaarder…”, legt ze uit.

Ze had haar pauze enkele weken geleden aangekondigd om “opnieuw contact te maken met de dingen die er toe doen”, en haar fans – meer dan 5 miljoen volgers op Insta – bleven achter met twijfels en verwachtingen. Fans wilde ze in haar dagelijkse post geruststellen: “Weet dat het ondanks alles goed gaat. Hugo’s onuitputtelijke kracht, liefde en optimisme [son mari] Laat me elke stap begrijpen met meer lichtheid en gelach. »

49.000 gevallen per jaar in Frankrijk

Zo wisselt de reeks foto’s en video’s die haar woorden op Instagram vergezellen af ​​tussen momenten van verdriet, vooral het verlies van haar haar en haar woede, en video’s van gelach en vreugde, die het palet van gevoelens laten zien waar ze doorheen gaat. “Ik ben in goede handen, ik heb vertrouwen, ik ben omringd door mensen van wie ik hou en mijn herstel is al geprogrammeerd in mijn hoofd en in mijn lichaam”, specificeert ze.

Borstkanker is de tweede kanker Meest voorkomend in Frankrijk, achter de prostaat. Elk jaar worden 49.000 nieuwe gevallen ontdekt. Ze sloot haar toespraak af door te zeggen: “Ik wens me succes.” Dus veel succes, veel geluk en een goed herstel!

READ  Noble slaagt er niet in om het verkeer te verslaan in Fort Boyard: al een cultvideo!