Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Candice Renoir: Toen ze moest stoppen, zou de serie eindelijk seizoen 11 hebben! TV nieuws serie

Terwijl France 2 een paar maanden geleden het einde van de serie “Candice Renoir” aankondigde, kwam de zender eindelijk op zijn beslissing terug en kondigde zojuist aan dat de detectiveserie van Cecile Bois terugkeert voor een nieuw seizoen.

Fabian Mallot – FTV – Boxer 7

De bijl viel afgelopen december: France 2 kondigde aan dat Candice Renoir Hij stond op het punt zich terug te trekken Aan het einde van seizoen 10, dat wordt uitgezonden op vrijdag 20 mei om 21:10 uur.

Maar op dat moment had het kanaal fans van de serie gerustgesteld, omdat het onthulde dat de heldin van Cecil Bois zal terugkeren in de vorm van eenmalige speciale afleveringen die de vorm zullen aannemen van 90 minuten durende evenementonderzoeken, op het horloge de weg van groepen als Alex Hugo of César Wagner.

Terwijl een van deze tv-films momenteel wordt opgenomen in Corsica, heeft France 2 zojuist onze collega’s toevertrouwd Parijse Dat de show uiteindelijk nog een tijdje in de lucht zou blijven. “We zijn begonnen met het schrijven van seizoen 11, bestaande uit 6 afleveringen van elk 52 minutenDat maakt Anne Holmes, de nieuwe directeur van France Télévisions, bekend.

Bij deze gelegenheid zal Candice Renoir Sete verlaten naar Marseille, waar ze is overgeplaatst. “Het idee ontstond toen we begonnen te werken aan onze eerste special van 90 minuten. We hielden onszelf voor dat door de locatie te veranderen, met alles wat dat met zich meebrengt van nieuwe relaties, nieuwe collega’s en nieuwe instellingen, er nog steeds potentieel is. “.

Deze verandering van territorium, gewenst door de administratie van France Télévisions, werd genoemd tijdens de formalisering van het bewind van Plus Belle la vie, maar er werden geen details over dit onderwerp gerapporteerd.

READ  De boodschap van Akira Toriyama in de film Dragon Ball Super uit 2022 | Dragon Ball Super

Als Candice Renoir en Antoine (Raphaël Lenglet) terug zijn in het nieuwe seizoen, hoe zit het dan met de andere personages in de serie? Op dit moment is er geen naam vrijgegeven, maar de productie heeft ervoor gezorgd dat deze nieuwe ronde afleveringen geschikt zal zijn.”Om nieuwe personages en nieuwe rivaliteiten te introduceren. En we zouden kunnen overwegen om een ​​paar knipogen naar Sète te maken, want Candice kan niet helemaal voorbij deze 10 jaar komen.

In afwachting van de premie op Corsica, bevinden de twee tortelduifjes zich in het middelpunt van een gevoelige relatie tijdens hun eerste vakantie samen. En in seizoen 11 vind je de eerste niet-uitgebrachte afleveringen van seizoen 10 op vrijdag om 21:10 uur in Frankrijk 2. Het hele seizoen is al beschikbaar op Salto.