Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote gezinnen: stam verlaat het programma, “gezondheidsproblemen” in overweging

Met de dagelijkse uitzending van Geweldige gezinnen, leven in XXL Op TF1 raakten kijkers natuurlijk gehecht aan de genomineerden. Dus ongetwijfeld met teleurstelling dat ze zullen vernemen dat een van de stammen zal aankondigen dat ze de hitshow zullen verlaten in de nieuwe aflevering op vrijdag 20 mei 2022. Dit zijn de Bambara.

De moeder van de tweeling Hajar, Nour, Khair El-Din en Shamsi El-Din (4 jaar) ging vooraf aan de uitzending door het droevige nieuws de dag ervoor op haar sociale netwerken te delen. Een kans voor haar om de reden te onthullen waarom ze stopte met filmen. “We zijn een beetje traag sindsdien Ik had gezondheidsproblemen. We moeten onze deuren sluiten‘, legde ik uit in verhaal Instagram. Rovran Bambara heeft de aflevering van zijn vertrek al gezien. Wat een heel emotioneel moment was. “Het was vreemd om ons in deze echt moeilijke tijd te zien en om de omvang van de verandering echt te beseffen. Ik huilde“.

Het is waar dat de vrouw van Abdel Nasser enkele maanden geleden ernstige gezondheidsproblemen had die haar sterk verzwakten. Ze moest zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen en onderging verschillende onderzoeken, waaronder een lumbaalpunctie en een MRI. Uiteindelijk wist ze dat ze het had geleerd Hij had de griep die zijn hersenen beschadigde. Hierdoor verloor hij het vermogen om op zijn rechterkant te bewegen, waardoor hij daarna revalidatiesessies moest ondergaan. “Ik leef nu niet meer hetzelfde leven als voorheen. Het is een ongeschreven realityshow, niet helemaal opnieuw gemaakt. We moeten onze deuren sluiten‘”, besluit Rofran.

Tegelijkertijd kreeg een van de kinderen van Rovran en Nasir de diagnose autismespectrumstoornis, de jonge Khairuddin. “Als mensen met ons praten over autisme en een autistische stoornis, is dat eng. Het is triest dat we het niet weten… Het is een grote klap voor de harten van onze jonge ouders‘, beken de genegenheid van een mooie brunette in een aflevering van grote gezinnen.

READ  Waarom werd journalist Pascal Proud vervangen bij een ramp bij L'heure des pros?