Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camayo, Naf Naf… de zeer moeilijke heropleving van uitstervende confectiemerken

Camayo, Naf Naf… de zeer moeilijke heropleving van uitstervende confectiemerken

decodering – Na jarenlang momentum te hebben verloren, kan het slechts op een minimaal niveau herstellen.

Camaïeu, dat na het daverende faillissement 2.600 werknemers achterliet, keert op 29 augustus terug met Celio. Nog geen twee jaar na zijn verdwijning. Het toonaangevende confectiebedrijf voor heren heeft geen van de 500 winkels van het merk overgenomen, zelfs niet de werknemers. Voor € 1,8 miljoen kocht hij de immateriële activa van Camaïeu, namelijk de intellectuele eigendom van het merk, logo’s en domeinnamen van websites, met als doel de damesmode te lanceren.

Alle grote internationale merken zijn gemaakt voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Silio kan de mens niet alleen blijven doen; legt Sebastian Bismuth uit, president van Celio en Cameo. Om de toekomst van de collectie veilig te stellen, lanceren we een dameslijn, die “be camaïeu” zal heten en een aanvulling zal zijn op de herencollecties. Deze lijn bouwt voort op de enorme reputatie van Camaïeu, dat tot 2019 leider was op het gebied van confectiekleding voor dames in Frankrijk. »

de nieuwe…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 86% om te ontdekken.

Flash-uitverkoop

1 euro per maand gedurende 3 maanden. Zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Paniek in de vastgoedsector