Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een uitstapje naar Atacadao in Aulnay-sous-Bois, de eerste Carrefour-groothandel in Frankrijk – Libération

Een uitstapje naar Atacadao in Aulnay-sous-Bois, de eerste Carrefour-groothandel in Frankrijk – Libération

Voorbereiding van rapporten

Het materiaal is gereserveerd voor abonnees

De distributeur beweert de inflatie te willen bestrijden met dit in Seine-Saint-Denis gevestigde merk dat mensen aanmoedigt meerdere exemplaren van de producten mee te nemen om te profiteren van de gereduceerde prijzen.

Grappig tafereel, donderdagochtend 20 juni, in de steeg van het winkelcentrum Oparinor in Aulnay-sous-Bois (Seine-Saint-Denis). Rond 9.00 uur waren ongeveer twintig journalisten druk bezig rond een tafel en serveerden gebak en koffie. Onder de gasten wordt een dienblad met enkele glazen champagne uitgedeeld. Te midden van de menigte kwamen verschillende vertegenwoordigers van Carrefour, vooral de CEO, Alexandre Bompard, de nieuwe baby voorstellen: Atacadao, een winkel die groothandelsproducten tegen lage prijzen aanbiedt. “Dit is iets dat we nergens anders in Frankrijk tegenkomen.” Het gevestigde Braziliaanse transatlantische merk, dat Carrefour in 2007 kocht, arriveert in Frankrijk. Voorlopig exclusief bij Olnay. ‘Het is een weddenschap die we wanneer besluiten te sluiten Hyperinflatie Europa werd overspoeld en we zeiden tegen onszelf dat we de Franse consumenten de beste formule moesten bieden om zichzelf te verdedigen Koopkracht van huishoudens“, Alexandre Bompard legde het uit in de microfoon. Een van de grootste investeringen van de afgelopen vijftien jaar,

READ  Marie-Agnès Brindamour is eindelijk teruggekeerd naar Baie-Mhault