Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camavinga uitgebuit door Real Madrid om Parijs af te staan ​​op Mbappé?

Onze WK-aftrap Uitgesloten: Kimpembe, Mourinho, PSG… de favorieten van de waarnemers!

Eduardo Camavinga staat op het punt om te tekenen bij Real Madrid. Het massieve blok Stade Rennais heeft de conventionele medische keuring al met succes doorstaan. Casa Blanca zal waarschijnlijk de komst van Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain veiligstellen, maar ze zullen zich nog kunnen troosten met de achttienjarige Franse international.

In Spanje berichtte de pers nog een laatste mogelijke aanval op Mbappé voordat de transfermarkt om middernacht vanavond werd gesloten. Zelfs Mundo Deportivo werpt een verrassende mogelijkheid op om te overwegen: Real Madrid zou 180 miljoen euro kunnen bieden voor Parijs en Camavinga in de deal opnemen! Inwoners van Ile-de-France zouden bereid zijn een merenguespeler bij de operatie op te nemen, maar geen enkel element van het echte personeelsbestand leek de Parijse leiders te overtuigen. Het zien van Camavinga, dat al lang een van hun doelen was, zou het tij kunnen keren.

Deze verrassende premisse lijkt echter even onrealistisch als de Frans-Angoolse de behandeling van een cliché onderhandelingsfiche misschien niet accepteert en dat Mundo Deportivo het heeft over een lening in het geval van een ruil met de voormalige middenvelder bij Stade Rennes.

Camavinga, op een andere planeet

Door zich aan te sluiten bij Real Madrid, betreedt Eduardo Camavinga een andere dimensie. De Frans international zal zich ontwikkelen naast enkele van de levende voetballegendes, zoals de Ballon d’Or 2018, Luka Modric of zijn landgenoot Karim Benzema.

READ  Trek Rabat terug en stop ... Neymar is al met vervroegd pensioen in Parijs?