Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Buckingham Palace boos over de reis van Harry en Meghan naar Nigeria?

Buckingham Palace boos over de reis van Harry en Meghan naar Nigeria?

Vorige week bezochten Prins Harry en zijn vrouw Nigeria. Een representatieve reis waarbij ze alle onderscheidingen ontvingen die hun gelederen toekwamen, ondanks het feit dat ze officieel hun koninklijke privileges hadden opgegeven. Ze kregen ook geschenken, die ze nu kunnen accepteren en houden, iets wat verboden is voor dienende leden van de Britse koninklijke familie.

Het is een initiatief dat volgens deskundigen op het gebied van gekroonde hoofden niet naliet de woede van Buckingham Palace te wekken, vooral omdat het echtpaar uit Sussex geloofde dat ze het zeker nog een keer zouden doen.

Nachtmerrie voor de koning

“Het is heel belangrijk voor ons om mensen rechtstreeks te ontmoeten, onze problemen te steunen en te luisteren, om oplossingen, steun en positieve verandering te bieden”, vertelde de prins aan de journalist uit Caïro. de mensen die hem daar vergezelde. Er zullen altijd goede redenen zijn om de mensen te ontmoeten die de kern van ons werk vormen. »

Het is duidelijk dat koning Charles III en prins William de rest van hun haar gaan uitrukken.

“De toespraken van Meghan en Harry en hun hele gedrag waren bedoeld om de indruk te wekken dat ze nog steeds in de koninklijke familie werkten. William en zijn vader, koning Charles, waarderen dit dus helemaal niet”, zegt Tom Quinn, een specialist op dit gebied , bevestigd met Dagelijkse spiegelHij omschreef de situatie als een ‘nachtmerrie’.

“Voor Charles en William is het alsof Meghan en Harry zeggen: ‘We hebben jouw toestemming niet nodig om als royals op te treden – we zullen dat op onze eigen voorwaarden doen, waar en wanneer we maar willen.'”

READ  Quinté PMU - Teken PRIX DE SAINT-PAIR-DU-MONT 6 oktober 2022

Het lijkt erop dat er niet snel een verzoening zal komen tussen prins Harry en zijn koninklijke familie.