Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry: “Schoonfamilie…”, deze opmerking die in Nigeria werd gemaakt en voor opschudding zorgde

Prins Harry: “Schoonfamilie…”, deze opmerking die in Nigeria werd gemaakt en voor opschudding zorgde

daar Bezoek van Prins Harry Meghan Markle in Nigeria wordt algemeen als een succes beschouwd. Meghan Markle Het is beschreven als “De nieuwe prinses van Nigeria“, meldt vrouw14 mei 2024 voormalig actrice van pak(42 jaar) sprak met bewoners over de DNA-testresultaten waaruit dit bleek43% Nigeriaans.

Het was Meghan Markle Ze werd geëerd als Ada MazeyTitel betekent “Dochter van een aristocraat“, met de eer om tot het oude Arochukwu-koninkrijk te behoren vrouw. Op zondag 12 mei 2024 zijn de Sussexes uitgenodigd om de conferentie bij te wonen Hoofdkwartier van de staat Lagos Prins Harry hield zeker een emotionele toespraak, maar niet vanuit het standpunt van veel internetgebruikers.

Prins Harry: De hertog van Sussex is dankbaar voor de naamgevingsceremonie

De ceremonie was een eer Het werd bijgewoond door drie koningen, inclusief koning Eze Aro van het oude Arochukwu-koninkrijk. Prins Harry (39 jaar oud) hield zijn toespraak en sprak de aanwezigen toe met de woorden:Schoonouders“.”Ik zal het protocol negeren, Omdat we op dit punt zijn Ze komen allemaal uit dezelfde familie. Bedankt voor het verwelkomen van mij en mijn vrouw in Nigeria“, kondigde de zoon van Karel III aan aan zijn nieuwe schoonzonen.

Hij bedankte hun gastheren voorDoop ceremonie“.”Ik weet niet hoe ik hierin betrokken raakte, maar dat ik samen met mijn vrouw aanwezig kon zijn, betekent veel voor ons beiden, maar vooral voor haar, en Bedankt“, concludeerde hij.

Prins Harry: “Verrader van zijn familie

Ook de vrouw van prins Harry, Meghan Markle, sprak het publiek toe Zonder je gevoelens te verbergen : “Hoewel we onze kinderen missen, mis ik mijn kinderen, het is voor mij erg handig om in het moederland en binnen het gezin te zijnDe hertog van Sussex kreeg kritiek van netizens omdat hij de feestgangers aansprak als “toffe familie“.

READ  Achter Dalida verschuilt zich... een voormalige actrice in de film Mysteries of Love

Op de tiende:Hij is zo wanhopig op zoek naar een gezin dat hij bereid is zo ver te gaan dat hij mensen over zijn schoonfamilie vertelt. Hij heeft schoonfamilie. Hij heeft een stiefvader, stiefmoeder, halfzus en halfbroer. Oh ja, hij verstootte iedereen“, lezen we in één reactie. Een ander schreef:”Harry, Verrader van zijn familieHij heeft zijn echte schoonvader niet eens ontmoet, die hij smeekte om Meghan en zijn kleinkinderen te zien en te zien. Het is echt verschrikkelijk“.