Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uma Thurman en Richard Gere werken samen voor ‘Oh Canada’

Uma Thurman en Richard Gere werken samen voor ‘Oh Canada’

Zij zijn het droomkoppel dat de trappen van het filmfestival van Cannes bewandelde. Uma Thurman en Richard Geresterren O Canada Door Paul Schrader Creëer sensatie met dit prachtige werk. Hij speelt een stervende regisseur die zich zijn verleden herinnert. Ze speelt zijn vrouw, die hem in een documentaire over delen van zijn leven hoort praten.

“Hij zegt dat hij haar zijn herinneringen wil vertellen, maar ik denk dat het belangrijker voor hem is om een ​​stempel op zijn leven te drukken. Hij is een slimme jongen, maar hij is niet echt genereus”, zegt Richard Gere.

Russell Banks vormt de kern van de film

De relatie tussen een man en zijn vrouw wordt onthuld terwijl hij zijn herinneringen vertelt in een ontroerende film gebaseerd op het boek van Russell Banks. Richard Gere was vooral onder de indruk van het personage. “Ik dacht veel aan mijn vader die aan de ziekte stierf, maar Paul Schrader vertelde me ook over Russell Banks en ik bekeek veel foto’s en video’s van hem voordat hij stierf om mijn prestaties te informeren.”

Onze artikelen over Cannes zijn hier

“Richard was geweldig in deze rol”, bewonderde Uma Thurman. Het was geweldig om te zien hoe hij in een oude man veranderde. Ik was de eerste fan van zijn optreden. » Deze opmerking bevalt zijn partner duidelijk. “Ik zal Uma aanstellen als mijn persvoorlichter”, zei hij lachend.

Geen geheimen meer

Beiden zijn enthousiast over de richting van Paul Schrader. “Hij is een heel goed mens, wat niet bij alle filmmakers het geval is”, zegt Uma Thurman. We geven filmmakers geen psychologische tests voordat ze gaan filmen, en weinigen zijn zo vriendelijk als Paul. » De medeplichtigheid tussen de acteurs en de regisseur is duidelijk zichtbaar tijdens deze reis, waarbij serieuze thema’s aan de orde komen, zoals betrokkenheid in al zijn vormen en loyaliteit.

READ  Bij TPMP aarzelde Hanouna niet om Bolloré na de hoorzitting te verdedigen

als O Canada Het gaat over de geheimen die beroemdheden kunnen onthullen vlak voordat ze sterven, en dit concept doet Richard Gere glimlachen. ‘Geheimen zijn tegenwoordig onmogelijk als ze eenmaal bekend worden’, zei hij. Het concept van privacy is een fantasie geworden. » De held van de film neemt de tijd om een ​​definitief standpunt in te nemen tegenover zijn dierbaren en de kijker. Wat hij onthult gaat zowel over Amerika en zijn bevolking als over deze charismatische en hondsdolle egoïstische man.