Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno Le Maire wil op 15 maart een akkoord sluiten met distributeurs

Bruno Le Maire wil op 15 maart een akkoord sluiten met distributeurs

De minister van Economie zei dat hij “collectief akkoord wilde over een bepaald aantal producten tegen de laagst mogelijke prijzen”.

Bruno Le Maire en zijn labels gingen door. “Er mag en zal geen ‘Rode Mars’ zijn”, zei de minister van Economie op de Landbouwbeurs, de dag na het einde van de handelsbesprekingen tussen fabrikanten en distributeurs. “Ik weerleg deze uitdrukking die de Fransen bang maakt.” Dat zou deze maand kunnen leiden tot prijsstijgingen in de schappen.

De huurder van Percy riep de grote retailers echter op om een ​​stap te zetten om de impact van inflatie op de consument te verminderen: “Ik hoop dat we de komende dagen een collectieve overeenkomst zullen hebben over een bepaald aantal producten tegen de laagst mogelijke prijzen.” deze overeenkomst moet op de 15e worden uitgevoerd, “voegde hij eraan toe. Maart”.

Woensdag gaf gedelegeerd minister van Handel, Olivia Gregoire, aan dat het idee om een ​​anti-inflatoire staat te creëren nog “op tafel” lag. Aan de andere kant sloot Bruno Le Maire donderdag elk nieuw gebaar van de staat uit: “De staat heeft zijn deel gedaan. De staat beschermt onze burgers tegen inflatie door middel van een energieschild (…) en een aantal steunmaatregelen. “.

READ  Ricard, Cristaline, Nutella ... Wat zijn de best verkopende producten in de supermarkt?