Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brigitte Macron en Letizia uit Spanje, een charmant stel voor een langverwacht diner

Waar je ook gaat, Brigitte Macron is stijlvol. Nadat ze zich omdraaide naar Duitsland, waar de afgelopen dagen de G7-top heeft plaatsgevonden en waar de first lady opnieuw een ongeëvenaarde stijl aan de dag legde, zette Brigitte Macron met de president koers naar Spanje. Op het programma: De 32e NAVO-top, die wordt georganiseerd in Madrid ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van het lidmaatschap van Spanje in de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, die wordt verwacht op woensdag 29 en donderdag 30 juni.

Voordat het serieuze en gevaarlijke deel van deze date begon, wilden Leticia en Felipe van Spanje een diner organiseren in het Zarzuela Palace als welkom. Veel staatshoofden reageerden, zoals Emmanuel Macron, die meeging met Brigitte Macron. Voor deze ontmoeting koos de first lady een prachtige vloeiende groen met blauwe jurk met lange, licht gepofte mouwen en knielengte die haar benen accentueert.

Tegenover haar een grote concurrent in het karakter van Letizia uit Spanje. De koningin, wiens eerste stappen binnen de koninklijke clan verre van gemakkelijk waren, droeg een elegante mouwloze zwarte jurk, verfraaid met grote bandjes aan de voorkant en ondertekende The 2nd Skin Co, een Spaans label. Letizia is ook uitgeroepen tot de koningin van de upcycling, aangezien haar vriend Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, hem afgelopen oktober al droeg tijdens de prijsuitreiking…

Lees verder

Lees ook

Jacques en Thomas Dutronic: het verwachte vader-zoon-duo op Victoires de la Musique 2022
Angelina Jolie heeft een hechte band met haar ex: het braadduo midden in een romantisch diner thuis
Marc Ladret de la Charriere geflankeerd door minister Bruno Le Maire voor de verwachte terugkeer van een diner

READ  In Zwitserland is het luchtruim "tot nader order gesloten" vanwege een computerstoring