Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brandstofvergoeding: 5 voorwaarden om voor 31 maart een steun van 100 euro te krijgen

Brandstoftoeslag: 5 voorwaarden waaraan moet worden voldaan

Loop de brandstofbonus niet mis voordat de deadline verstrijkt. Vergeet niet dat het bedrag van de vergoeding 100 euro is, maar het kan oplopen tot 200 euro als u samenwoont en beide personen hun voertuig gebruiken om naar hun werk te komen.

  • Naar het werk rijden

Automobilisten die naar hun werkplek gaan, kunnen profiteren van de brandstofvergoeding voor 2023. Deze hulp wordt echter niet gegeven aan werklozen en sommige voertuigen komen niet in aanmerking voor dit programma.

  • U heeft een beperkt fiscaal referentie-inkomen

Als u alleenstaand bent, mag uw referentie-inkomen voor 2021 niet hoger zijn dan € 14.700. Zie onze andere artikelen over Objeko voor meer informatie over in aanmerking komende salarissen voor brandstofbonussen.

Om in aanmerking te komen voor brandstoftoeslag moet je op 31 december 2021 16 jaar of ouder zijn.

U kunt niet profiteren van de brandstofbonus als u onroerendezaakbelasting betaalt. Elisabeth Borne, de premier, legde uit dat deze hulp bedoeld was voor de 50% van de Fransen met een laag inkomen.

om dit te ontvangen Studiebeurs Vanaf € 100 moet u Frans fiscaal ingezetene zijn. Bij de aanvraag wordt uw registratienummer gevraagd ter verificatie van uw adres.

Hoe solliciteer je?

Sinds 16 januari 2023 kunt u een brandstofcompensatieclaim indienen op de website impots.gouv.fr. Het enige wat u hoeft te doen is uw identiteitsbewijzen en het kenteken van uw voertuig op te geven, evenals een beëdigde verklaring waarin wordt verklaard dat u uw voertuig gebruikt voor uw zakenreizen.

Zodra uw aanvraag is geaccepteerd, ontvangt u € 100 op uw bankrekening. Als u het formulier niet kunt invullen, belt u 0.806.000.229 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur. U kunt ook contact opnemen met uw belastingkantoor.

READ  Een man wordt achter in zijn Tesla gezien terwijl hij van de snelweg afrijdt ... voor de tweede keer

De brandstofprijzen in Frankrijk zijn omhooggeschoten. Franse automobilisten mogen nu verwachten dat de brandstofprijzen verder zullen stijgen. Deze prijsstijging is zeer zorgwekkend voor Franse gezinnen.

Sterker nog, de transportkosten stijgen en het brandstofverbruik daalt. Consumenten worden dus gedwongen te kiezen tussen meer betalen voor brandstof of minder uitgeven aan andere producten en diensten. Objeko spreekt u regelmatig over de complexe situatie van veel gezinnen in Frankrijk.