Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brandstoftekorten: nog niet loodvrij op alle Aude-stations op de snelweg A61

Brandstoftekorten: nog niet loodvrij op alle Aude-stations op de snelweg A61

Een weekend terug naar de Aude Coast mag worden verwacht. Er zitten geen kogels meer in de A61.

Sinds enkele dagen wordt er op zondagmiddag geen loodvrije 95 en 98 meer uitgedeeld bij tankstations aan de A61 in Aude.

Om precies te zijn, in de richting van Toulouse tussen Narbonne en Montgiscard (dat wil zeggen binnen 140 km) is er geen dergelijke brandstof meer.

Vinci Autoroutes waarschuwt zijn gebruikers voor de mogelijkheid van bevoorrading bij eerdere haltes op de snelweg A9 in Lapalme / Est vanuit Spanje of Vinassan / Nord vanuit Montpellier.

15:00 uur: \u26a0\ufe0fSur #a 61 in een klooster. de Toulouse, u26fdpas Sans Plomb 95 en 98 distributie tussen Narbonne en Montgiscard (140 km), u27a1 ufe0f Zichtbaarheid, vorige haltes op A9: Lapalme / Est en prov. Uit Spanje of Vinasan / Nord in de provincie. van Lyon. # Verkeersinfo #

– A61 snelweg (@A61Trafic) 16 oktober 2022

Veel inwoners van Toulouse die een weekend aan de Aude-kust hebben doorgebracht, zullen moeten verwachten dat ze via de A61 zullen terugkeren als er een leeg reservoir is. Ze kunnen brandstof krijgen in Narbonne en de omliggende gebieden.

READ  Britse supermarkt verwijdert de beste prehistorische op 500 verse producten