Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brandstofprijzen: ons advies om 1.000 euro per jaar te besparen

Brandstofprijzen: ons advies om 1.000 euro per jaar te besparen

ik’inflatie Op z’n best. Als Olivier Ferrandwoordvoerder Regeringbevestigt dat Benzineprijzen Het zal binnenkort het niveau van vorig jaar bereiken, en dat zal geen illusie wekken. Tot op de dag van vandaag is een liter benzine nog steeds duur Volgens onze collega’s van autonews.fr : 1,75 euro voor 95 loodvrij, 1,95 euro voor een diesel…

Daarom concurreren sommigen in dapperheid bij het sparen. Vind kortingen en goede deals in volle gang. Maar om te besparen is minder consumeren de beste oplossing.

In deze minigame moet het directoraat-generaal Verkeer (DGT) Spanje Geeft aanwijzingen om te verminderen olie verbruik. Eerst het “klassieke” advies: verminder het gebruik van airconditioning, onderhoud uw auto regelmatig en pomp uw banden goed op…

Lees ook:
Brandstofprijzen: een besluit om de verlaging van de pomp officieel te verlengen met behulp van kleine stations

110 km/u, het beste compromis?

Zelfs het meest interessante deel: hoe hard moet je rijden om zo min mogelijk te verbruiken? “90 km/u is de ideale snelheid om het brandstofverbruik tijdens het rijden te maximaliseren”En de Samenvattend El Prideco. Integendeel, het bereiken van de markering van 120 km / u – wat ook de maximaal toegestane snelheid is insnelweg Aan de andere kant van de Pyreneeën – Verhoogt het brandstofverbruik met 30%!

Sommige specialisten beweren dat fabrikanten de afgelopen jaren de prestaties en het verbruik van nieuwe modellen hebben verbeterd met een snelheid van 100 km / u. In die zin kan een snelheid van 110 km / u het beste compromis tussen hen zijn Snelheid En de consumptie.

READ  INSEE verwacht dat het werkloosheidspercentage in het derde kwartaal zal dalen tot 7,6%

Kleine veranderingen, grote gevolgen. Sterker nog, op basis van 15.000 km per jaar levert het verlagen van de snelheid van 120 naar 110 km/u in de aangegeven gebieden uiteindelijk een besparing op… 1.000 euro per jaar. Goede reden om te vertragen.

\ ud83d \ ude97Operación retorno ¿A qué velocidad debo conducir para ahorrar gasolina?

\ u27a1 Dirección General de Tráfico (DGT) onthulde de perfecte brandbare Velocidadhttps://t.co/aLIjC6kmqV

– Elperiodico 26 augustus 2022