Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boris Johnson is het doelwit van nieuwe aanklachten wegens het overtreden van anti-COVID-19-regels

Voormalig Brits premier Boris Johnson Het was het onderwerp van nieuwe rapporten over mogelijk Nieuwe schendingen van anti-Covid-regelsDat melden identieke bronnen dinsdag.

Het voormalige hoofd van de conservatieve regering, die afgelopen zomer gedwongen werd af te treden na een reeks schandalen, vooral die waarbij partijen in Downing Street betrokken waren die in strijd waren met de anti-Covid-regels, heeft al een boete gekregen.

Maar zoals dinsdag onthuld keerUitvoerende diensten – Kabinet kantoor – Er zijn nieuwe politierapporten ingediend omdat er nieuwe elementen naar voren zijn gekomen in de voorbereiding van het onderzoek naar de epidemiebeheersing.

Mogelijke inbraken in Downing Street

De Londense politie zei dat het de informatie van “evalueerde”. Kabinet kantoor Op 19 mei over ‘potentiële’ overtredingen van anti-Covid-regels in Downing Street tussen juni 2020 en mei 2021.

volgens keerdaar politie The Thames Valley bevestigde ook dat het een rapport had ontvangen over gebeurtenissen in Checkers, de buitenverblijf van Britse premiers.

Zijn parlementaire zetel op het spel?

De woordvoerder van Boris Johnson hekelde het keer “Een duidelijke poging om om politieke redenen van niets iets te maken”, merkten op dat de advocaten van de voormalige premier, zowel tegenover het Cabinet Office als vóór het lopende parlementaire onderzoek, beweerden dat de betwiste gebeurtenissen rechtmatig waren.

Boris Johnson is al het onderwerp van een parlementair onderzoek dat moet uitwijzen of hij tegen het parlement heeft gelogen door herhaaldelijk te beweren dat alle gezondheidsbeperkingen in Downing Street tijdens de pandemie werden gerespecteerd.

De commissie luisterde op 22 maart meer dan drie uur naar Boris Johnson over de kwestie, aangezien hij hem naar verluidt zijn zetel als parlementslid had gekost, en bevestigde “hand op hart” dat hij niet tegen het parlement had gelogen.

READ  Honger, kou, duisternis... Rusland belooft Europa een gruwelijke winter in een schokkende video