Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij twee schietincidenten in Rotterdam zijn zeker twee doden gevallen en is één verdachte aangehouden

Bij twee schietincidenten in Rotterdam zijn zeker twee doden gevallen en is één verdachte aangehouden

In Rotterdam hebben donderdag twee schietincidenten plaatsgevonden, waarbij volgens de politie zeker twee mensen om het leven zijn gekomen. Een 32-jarige man werd gearresteerd.

Bij een schietpartij in Rotterdam zijn donderdag zeker twee mensen om het leven gekomen, aldus de politie. Ze voegde eraan toe dat een 32-jarige verdachte was gearresteerd.

Een schutter opende het vuur in een appartement in de Nederlandse stad en bestormde vervolgens een nabijgelegen medisch centrum.

De stadspolitie zegt in een verklaring op de website ‘X’, voorheen bekend als ‘Twitter’: ‘Twee schietincidenten in Rotterdam hebben doden geëist. We zullen eerst de familie en nabestaanden informeren en hen later van verdere opheldering voorzien.’

Zijn branden gerelateerd aan brand?

Ze legde ook uit dat de hypothese van een tweede schutter voorlopig is uitgesloten.

Het motief achter de aanval blijft onbekend, meldt het lokale persbureau ANP onder verwijzing naar de politie.

Videobeelden ter plaatse lieten zien dat mensen het ziekenhuis verlieten, inclusief artsen, terwijl politie in kogelvrije vesten het ziekenhuis binnenkwam.

Volgens de lokale autoriteiten brak er brand uit in de woning en in het Universitair Medisch Centrum waar de schietpartij plaatsvond.

Belangrijkste artikelen

READ  De Wereld Meteorologische Organisatie waarschuwt voor een turbulente winter en extreme temperaturen