Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij de Verenigde Naties gaf Mahmoud Abbas Israël “een jaar” om zich terug te trekken uit de Palestijnse gebieden

jaar. Dit is de tijd die president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit, vrijdag 24 september, aan Israël heeft toegekend Terugtrekking uit de bezette Palestijnse gebieden.Anders dreigt het de Joodse staat binnen de grenzen van 1967 niet te erkennen.

In zijn virtuele toespraak tot de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties riep de leider nogmaals de secretaris-generaal van de wereldorganisatie, Antonio Guterres, op om Houd een internationale conferentie over vrede.. Maar hij vergezelde dit verzoek met een waarschuwingsformulier: « [Israël] Hij heeft een jaar de tijd om zich terug te trekken uit de Palestijnse gebieden die in 1967 werden bezet, inclusief Oost-Jeruzalem. “

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Mahmoud Abbas hernieuwt dialoog met Israël

“We zijn klaar om dit jaar te werken aan de afbakening van de grens en de oplossing van alle problemen met de definitieve status.” Hij benadrukte het bestaan ​​van twee toekomstige staten, Israëlisch en Palestijns. “Als we er niet in slagen, wat heeft het dan voor zin om de erkenning van Israël te handhaven op basis van de grenzen van 1967?” “, President Abbas heeft ontslagen.

Verzoek onmiddellijk geveegd door Israël

Naast deze dreiging bevestigde hij dat de Palestijnse Autoriteit binnen een jaar voor het Internationaal Gerechtshof zal worden gebracht. “De legitimiteit van de bezetting van de landen van de Palestijnse staat”.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook In Israël, het evenwichtige werk van de regering-Bennett

Internationaal vredesproces om een “Tweestatenoplossing” Het zat een aantal jaren vast. Onmiddellijk negeerde Israël de eisen van de Palestijnse leider. hij is “Het maakt nog maar eens duidelijk dat het niets meer voorstelt.”De Israëlische ambassadeur bij de Verenigde Naties, Gilad Erdan, reageerde. “Degenen die vrede en onderhandelingen echt steunen, zwaaien geen valse dreigementen en ultimatums van het VN-platform.”, hij voegde toe.

READ  Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt dat de epidemie nog niet voorbij is
Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook In de straten van Jenin stinkt de geur van schietnachten

De wereld met AFP