Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bezoeken aan potentiële WK-locaties in 2026 voltooid

De zestien gaststeden voor het WK 2026, georganiseerd door de Verenigde Staten, Canada en Mexico, zijn niet geselecteerd door de FIFA, maar de instantie heeft alle kandidaten al doorgelicht. . De FIFA-delegatie sloot haar volledige tour maandag af met een tussenstop in Toronto. 22 steden en 23 locaties werden geïnspecteerd.

“Over het algemeen waren we zeer tevreden over de kwaliteit van de presentaties, zei Colin Smith, manager evenementen en toernooien van FIFA. Het was een zeer competitief proces, wat onze beslissing nog moeilijker zal maken. “

Oordeel zal waarschijnlijk in maart 2022 zijn

Aangezien het WK 2026 wordt uitgebreid met 48 teams, zal het aantal wedstrijden ervan sportief worden uitgebreid. Canada en Mexico zullen elk tien gastheer zijn, de rest wordt gehouden in de Verenigde Staten. Toronto en Edmonton zijn de twee concurrerende Canadese steden, terwijl Guadalajara, Monterrey en Mexico de Mexicaanse kandidaten zijn.

Aan Amerikaanse zijde zijn Atlanta, Baltimore, Boston, Cincinnati, Dallas, Denver, Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Nashville, New York/New Jersey, Orlando, Philadelphia, San Francisco, Seattle en Washington mogelijke locaties. De geselecteerde steden worden bekend gemaakt Waarschijnlijker in april dan in maart. 2022 volgens de FIFA.

READ  Ivani Blondin is klaar voor een vrolijkere Olympische les