Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ramos en Mbappé in de groep

Ramos in the City-groep, ook Mbappé

De eerste voor Sergio Ramos na vele maanden niet aanwezig te zijn geweest. De voormalige verdediger van Real Madrid en La Roja maakt deel uit van de selectie van Paris Saint-Germain tegen Manchester City. Mbappé, die ziek is en de training van vandaag heeft gemist, is ook aanwezig, net als Marquinhos, Donnarumma en Kimpembe die terugkwamen na het missen van de wedstrijd tegen Nantes.

LT

Mbappé mist training

Is het een grote klap voor de Parijzenaars? Kylian Mbappé was vanochtend afwezig op de training, twee dagen voor de schok tegen Manchester City. Volgens onze informatie is hij ziek, maar er is a priori niets ernstigs.

LT

Paris Saint-Germain: Marquinhos, Donnarumma en Kimpembe zijn terug

Deze week gemist tijdens de overwinning op Nantes (3-1), keerden Marquinhos en Gianluigi Donnarumma maandag terug op training. Ook Presnel Kimpembe, die zaterdag ook verloor van de Canarische Eilanden, trainde mee. Rafinha nam apart deel aan het toernooi, maar met de bal. (Liter)

Paris Saint-Germain kwalificeerde zich als 8 als…

Groep A:

Parijs kwalificeert zich als ze City verslaan

– Parijs kwalificeert als Brugge en Brugge niet winnen

Parijs kwalificeert zich in geval van nederlaag, en Brugge wordt verslagen

– City kwalificeerde zich en eerste in de groep als ze Paris Saint-Germain verslaan

City kwalificeert zich als ze gelijkspelen met Paris Saint-Germain of als Brugge niet wint

Goedemorgen allemaal!

Welkom om alle informatie live te zien, twee dagen na de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Paris Saint-Germain, woensdag (21.00 uur, op RMC Sport). De Parijzenaars, die momenteel tweede staan ​​in de poule met acht punten en één stap achterstand op de Engelsen, zouden deze week hun play-offs kunnen pakken.

READ  Zwitserland: officiële literatuur