Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beyoncé en Jay-Z in de Middellandse Zee: hun ondeugende dochter Romy op een zeldzame familiefoto

Op vakantie aan de Franse Rivièra met het gezin, deelden Jay-Z en Beyoncé een schattige foto van hun dochter Romy die naast hen poseerde tijdens een reis naar de zee.

Beyoncé En Jay Z Ik besloot het einde van de zomer in Frankrijk door te brengen. De zanger en rapper zeilde naar Nice en de Middellandse Zeekust. Tandem plaatste een serie foto’s van hun luxe verblijf, onder de brandende zon in Zuid-Frankrijk, waaronder een opname die de aandacht van fans trok. In feite, op een van de foto’s die op een boot zijn gemaakt, de kleine foto Rumi Ik kwam vast te zitten in mijn pyjama tussen mama en papa Foto’s nemen! “O mijn god, Rumi!”En “Kijk naar Rumi!”En “Rumi Carter!”, merkten netizens op, overweldigd door deze foto van een medeplichtige familie die hardop lachte.

Dertien jaar getrouwd

Beyoncé Ze deelden veel foto’s van hun boottocht. Groene, oranje, witte, zwarte jurken… Er was voor elk wat wils, waardoor haar fans een echte virtuele show op Instagram kregen! Herinnering, blauwe klimop Afgelopen januari vierde hij zijn negende verjaardag, terwijl Rumi En meneer Op 17 juni vierden ze hun vierde verjaardag.

Als een stel een tijdje door een slechte periode gaat na de ontrouw van mijn meester, Beyoncé en Jay-Z hebben zichzelf een tweede kans gegeven en zijn nu meer verenigd dan ooit. Liefhebbers komen uit een andere plaats Ze vierden hun dertiende huwelijksverjaardag vorige april. Een gebeurtenis die ze niet nalieten met veel tamtam te vieren. Om de gelegenheid te vieren hebben ze zichzelf voorgesteld Romantische privévliegtuigreis naar Las Vegas.

READ  Matthew Delormo balanceert het "afschuwelijke" gedrag van een beroemde Amerikaanse zanger

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen