Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denis Villeneuve (Dune) valt de MCU aan en trekt de woede van andere regisseurs

Onlangs, de film Duin, met Zendaya en Timothée Chalamet, in ieders gedachten en op ieders lippen. We hebben je er al een paar gegeven auditie. baas DuinEn Denis VilleneuveOndertussen uitte hij onlangs enige kritiek op Marvel Cinematic Universe en zijn films. leidde dit huilen Van enkele fans en regisseurs, zoals je zult zien.

Wat Denis Villeneuve vindt van de MCU

Tijdens een interview met Spaanse krant de wetenschapper, werd Denis Villeneuve gevraagd over het maken van films met een groot budget (met name Christopher Nolan-films of films)Alfonso Cuarón). Toen veranderde het interview in Martin Scorsese reageert op Marvel-films. De regisseur is zelfs nooit een grote fan van de MCU geweest, en daar lijkt het wel op Denis Villeneuve is het over het algemeen met hem eens. De laatste verklaart eigenlijk:

Het probleem van vandaag […] Welnu, als we het over Marvel hebben, wordt bedoeld dat al deze films uit dezelfde mal zijn gemaakt. Sommige filmmakers kunnen er wat kleur aan toevoegen, maar ze zijn allemaal in dezelfde fabriek gegoten. Het neemt niets weg van de films, maar ze zijn geformatteerd. (…) Er zijn veel Marvel-films die gewoon knippen en plakken zijn voor andere films.

Denis Villeneuve beantwoordde de vraag eerlijk, Wat sindsdien de discussies op sociale netwerken niet heeft aangewakkerd. Onthoud dat voor de regisseur sommige MCU-opties erg goed zijn, zoals contact opnemen met Chloe Zhao een film maken eeuwigheid.

Tijdens een eerder interview legde Denis Villeneuve eigenlijk uit, Door Chloe Chow aan te spreken :

Het is geweldig dat Marvel zo dicht bij je is gekomen omdat je hun grimmige esthetiek bent. Toen ik The Rider voor het eerst zag, was ik verbaasd. Ik schreef je een briefje – een artistieke liefdesbrief. (…) Ik vraag me af hoe we het leven kunnen uitnodigen zoals jij dat doet in de Marvel-film.

Ruwe reacties op Twitter

Op Twitter, na een verklaring Denis VilleneuveReacties braken los. Ten eerste, hier is de reactie van Scott Derrickson, baas Dr. Gharibo :

Tijd om dit te retweeten https://t.co/oQ0q2Jovn5

16 september 2021

Tijd om dit te retweeten:
Als regisseur breng ik het werk van andere regisseurs niet in diskrediet, Hoewel ik het niet leuk vind wat ze deden. Deze baan is zwaar genoeg voor ons allemaal, en niemand wil een slechte film maken.

En hier is het duidelijke (en rauwe) antwoord van Neil BlomkampRegisseur van verschillende films, waaronder: Wijk 9 :

Wat een verdomde idioot https://t.co/vXH13aIAA1

16 september 2021

Wat een verdomde idioot.

Hoewel veel internetgebruikers het lichaam en de ziel van de MCU hebben verdedigd, wilden anderen ook graag verdedigen Denis Villeneuve, schenken Hun eigen mening over de zaak :

Ik ben het volledig met Villeneuve eens, hoe minder geweldig, hoe beter.. ze werden als films van de politieacademie

16 september 2021

Ik ben het helemaal met Villeneuve eens. Hoe minder Marvel-films, hoe beter. Ze werden als films van de politieacademie.

Als je het over Villeneuve hebt, de Spaanse media (ik ben Spaans) vroegen hem rechtstreeks naar Scorsese- en Marvel-films, hij antwoordde gewoon eerlijk en mensen weten niet alles, gewoon clickbait. Hij zei ook blij te zijn met het werk van Chloe Chow in de Marvel-film.

16 september 2021

Als je het hebt over Villeneuve, Spaanse media (ik ben Spaans) ondervroegen hem rechtstreeks over Scorsese- en Marvel-films, hij antwoordde eerlijk en mensen weten niet alles, gewoon clickbait. Hij zei ook dat hij blij is dat Chloe Chow aan Marvel-films heeft gewerkt.

En u, bent u het gedeeltelijk eens met? De woorden van Denis Villeneuve ? Vertel ons via onze enquête, Via ons commentaarveld ! En als je gewoon meer wilt weten over de film eeuwigheid, Wij vertellen je er meer over In ons vorige artikel.

READ  Komiek Nino Castelnovo overleden