Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgesloten. Leticia Hallyday en Jalil Lispert: hoe het eerbetoon aan Johnny spanningen in hun relatie veroorzaakte

Op dinsdag 14 september in Parijs verraste Jalil Lispert zijn vriendin Leticia Hallyday door onverwacht te landen op de Johnny Hallyday tribute party. Een verrassing die niet het gewenste effect had op zijn schoonheid, die niet aarzelde om haar te vertellen…

Problemen in de hemel ? Na maanden van voorbereiding, Leticia Hallyday woonde deze dinsdag 14 september in Parijs de opening bij van de Esplanade Johnny Hallyday Evenals een gala ter ere van Tollier, die op 5 december 2017 stierf in Marnes-la-Coquette. Maar terwijl Leticia dacht dat ze dit moment alleen zou delen met haar twee dochters, Jade, 17 en Joey, 13, was de rocker-weduwe verrast om haar geliefde nieuwe land te zien, Jalil Lispert. De 45-jarige regisseur onthulde over een paar dagen filmen in Roemenië, en hij nam een ​​korte pauze om zijn verloofde te komen steunen. dichterbij in zijn laatste nummer. Helaas hadden zijn goede bedoelingen niet het gewenste effect.

Bij aankomst op de voormalige polysport in Parijs – Bercy, waar Johnny 101 concerten gaf tijdens zijn carrière, Jalil Lispert trok de aandacht van Tullier-fans, die de aanwezigheid van de persoon die Johnny “verving” in het hart van Leticia niet verwelkomden. “Is hij daar?” Sommigen waren verrast, terwijl anderen onvoorwaardelijk huilden om deze nieuwe minnaar die ze moeilijk konden accepteren. Ongemakkelijk Leticia vroeg Jalil om achter te blijvenen zorgde ervoor dat hij niet te dicht bij haar was tijdens het concert dat werd georganiseerd in de AccorHotels Arena. Een manier om vast te houden aan de twee basisprincipes die ik onlangs in Columns noemde Parijse : “Bedrieg Johnny niet” En “Ga niet te snel“.

READ  CFK's in gevaar zonder mini's? Kanaal + zal beslissen!

Er zijn spanningen in de arena

Helaas stelde marginalisering op deze manier de regisseur niet tevreden Versailles. Volgens Closer won Jalil samen met Leticia tijdens het concert getiteld “ik houd van jeHoewel ze smoorverliefd was op Jalil Lesper, benadrukte Leticia Hallyday altijd de kracht van haar gevoelens voor Johnny. Dus Jalil had een pijnpunt aangeraakt? Eén ding is zeker, focus is vereist binnen het paar…

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen