Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bethesda herlanceert Quake op alle platforms en in het kassierrapport

Nu beschikbaar voor € 9,99 op PS4, Xbox One, Switch en pc, voordat een gratis 120fps-upgrade al beloofd was aan PS5- en Xbox-serie-bezitters, dit Aardbeving Bijgewerkt (4K-compatibel, breedbeeld en gyroscoop gericht op respectievelijke platforms) opnieuw met zijn volledige campagne- en uitbreidingspakketten, maar ook lokale en online multiplayer, wat leuk is om cross-play-ondersteuning op alle platforms te hebben. Muziek gecomponeerd door Trent Reznor van Nine Inch Nails staat ook op de lijst, en het zal ook mogelijk zijn om gratis officiële of door de gemeenschap gemaakte mods te downloaden, waaronder 64- De immigrant Het is nu beschikbaar.

Taart bekroning van 25 jaar spel, met de twee originele uitbreidingen (gesel van armagon En ontbinding van onsterfelijkheid(Twee nieuwe extensies toegevoegd ontworpen door MachineGames)na het verleden En Afmetingen machine). Merk op dat spelers die al een Aardbeving Op Steam of Bethesda.net ontvang je deze nieuwe versie gratis en is de game ook inbegrepen in je Xbox Game Pass-abonnement (console, pc en cloud). PC-abonnees kunnen het ook vinden tweede aardbeving En Kwik III Arena, brengend naar 33 Het aantal Bethesda-games dat beschikbaar is op Xbox Game Pass.

Ten slotte zullen verzamelaars zich haasten naar Limited Run Games om zich voor te bereiden op verzamelaarsversies van Aardbeving naar mij 30 dollarEn 80 dollar En 175 dollar Op PS4 en Switch.

READ  Lek laat foto's zien!