Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bethesda geeft Redfall niet op en denkt dat het over 10 jaar nog wel zal blijven spelen |  Xbox One

Bethesda geeft Redfall niet op en denkt dat het over 10 jaar nog wel zal blijven spelen | Xbox One

Het was een van de meest verwachte voorjaarsreleases op Xbox, maar Redfall flopte gewoon. Bethesda is echter van plan om aan het spel te werken om het aantrekkelijker te maken en ervoor te zorgen dat het over 10 jaar nog steeds gespeeld kan worden.

Bethesda heeft Redfall nog niet opgegeven

Het is niet verrassend dat Redfall een mislukking is. Phil Spencer, hoofd van Xbox, maakte er geen geheim van en zei duidelijk teleurgesteld te zijn. Refall heeft de doelen die Xbox zichzelf had gesteld niet bereikt, maar dat betekent niet het einde van de game.

Een nieuwe franchise lanceren is helemaal niet eenvoudig en kost veel geld. Arkane heeft altijd wat problemen gehad met het verkopen van zijn spellen en het uitleggen van zijn concepten, maar Redfall heeft ook andere problemen gehad, te beginnen met ernstige technische problemen (lees onze Redfall-recensie).

Kort na de release kwamen details naar voren over de complexe ontwikkeling van de game, en we ontdekten dat Redfall was ontworpen om microtransacties op te nemen, dat het de middelen ontbeerde en dat de overgang tussen singleplayer en multiplayer helemaal niet duidelijk was binnen de studio.

Bethesda’s hoofd van de uitgeverij, Pete Hines, gelooft echter dat er nog niets is gedaan. tijdens een interview met spelindustrieEn hij vermeldde

We laten niet iets vallen of vallen omdat het niet goed begon.

De lancering van The Elder Scrolls Online op pc was niet perfect, maar we houden vol. Nu is dit platform ongelooflijk populair geworden. Hetzelfde geldt voor Fallout 76. Redfall is voor ons niet anders. Nou ja, we zijn niet perfect begonnen, maar het is nog steeds een leuk spel… en we zullen eraan blijven werken. We gaan 60 fps doen. Wij gaan er een goed spel van maken, omdat wij als eigenaar van de studio dat weten [de Xbox]Game Pass voor altijd. Er zullen mensen zijn tien jaar nadat ze lid zijn geworden van Game Pass, en Redfall zal er zijn.

Bethesda heeft in juni al een grote update voor Redfall uitgebracht, maar 60 fps is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. De game is nog steeds beschikbaar op Xbox Series X|S en pc, en is ook beschikbaar op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

READ  Waarom is het stof van deze asteroïde zo speciaal voor NASA?