Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beter dock, groter scherm, Ethernet-poort

Beter dock, groter scherm, Ethernet-poort

Volgens nieuwssite El Español zal de Nintendo Switch Pro zijn formaat behouden terwijl je het scherm groter ziet worden. Het dock biedt plaats aan de Ethernet-poort.

fictief concept van

Een denkbeeldig concept van “Switch Pro”

Terwijl deDe officiële aankondiging van de Nintendo Switch Pro komt steeds dichterbij, die gepland staat vóór E3, die op 12 juni begint, het gedeelte over videogames van de informatiesite De Spaans Claimt details te hebben Dit is het krachtigste model van de Nintendo Switch.

De krant beweert informatie te hebben over een Aziatische hardwaremaker die toegang zou hebben tot de console. Dit zijn echter alleen externe waarnemingen en moeten daarom met de nodige voorzichtigheid worden genomen. In de afgelopen weken zijn geruchten en lekken reproduceren, in het bijzonder in De stem van Bloomberg.

Zelfde formaat maar groter scherm

Eerste onthulling van de Spaanse site: de grootte van de console zou niet moeten wijken. Indien bevestigd, kan men zich voorstellen dat de huidige Joy-Con nog steeds compatibel zal zijn, evenals andere randapparatuur.

Een fan stelde zich het Nintendo Switch Pro-concept voor

Een fan stelde zich het Nintendo Switch Pro-concept voor

Het scherm zal echter nog steeds groter zijn dankzij het virtueel verwijderen van het zwarte frame eromheen. Het meet tot 7 inch zegt De Spaans. Volgens andere oude bronnen is de kans groot dat deze persoon gebruik gaat maken van het OLED- en 720p-scherm (4K komt via de dock op de tv beschikbaar).

nieuwe ondersteuning

Toen de Switch werd aangezet, was er wat kritiek op de rugleuning die de console zou moeten vasthouden wanneer deze op tafel wordt geplaatst. Het is vooral bekritiseerd vanwege zijn kwetsbaarheid en instabiliteit. Nintendo lijkt het met deze observaties eens te zijn.

READ  Ze woont in een Tesla Model Y met haar hond en kat

De nieuwe ondersteuning moet de positie van de tent benaderen, zoals te zien is in Microsoft Surface Pro bijvoorbeeld. Het kan een basis zijn die van de ene kant van de console naar de andere gaat en deze ondersteunt.

Onder deze ondersteuning vinden we ook het nieuwe slot voor de microSD-kaart, die dus niet aan de onderkant van de console, maar aan de achterkant ervan zal zitten.

Het dock neemt de Ethernet-poort over

De consolebasis, die je onderbrengt als je op een secundair scherm zoals een tv of computermonitor wilt spelen, is ook herzien. Ondanks het gelijkaardige ontwerp zal het achteraan iets breder zijn.

Op spec-niveau zal het USB 3.0-poorten gebruiken om de twee 2.0-poorten die al op het oude dock aanwezig waren te vervangen. Daarnaast lijkt het erop dat Nintendo eindelijk heeft besloten het pakket op internetmodi te zetten, aangezien het Japanse bedrijf een Ethernet-poort in dit dock zou integreren voor de Nintendo Switch Pro.

Productie- en releasedatum

Volgens de bron die door de Spaanse krant wordt aangehaald, bevindt de Nintendo Enhanced-console zich in de laatste productiefase, maar de releasedatum kan iets later komen dan wat tot nu toe is aangekondigd. Tot die tijd was er sprake van een lancering in september of oktober. In Europa moeten we misschien wachten tot eind november.