Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokémon Legends Arceus presenteert een nieuwe visuele officiële releasedatum

Pokémon Legends Arceus presenteert een nieuwe visuele officiële releasedatum

De open wereld game zal begin volgend jaar beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Pre-orders zijn al geopend.

Als de sympathieke remake van nieuwe Pokemon Snapmon had een enigszins geheim succes met fans, Pokemon Legends Arceus Het is ongetwijfeld een van de meest verwachte titels van het komende jaar. Aangekondigd op 26 februari tijdens een conferentie Pokemon presenteertopen wereld weg The Legend of Zelda Breath of the Wild De officiële releasedatum is nog niet gegeven. Het is nu gedaan. Zonder waarschuwing aan spelers heeft The Pokémon Company zojuist de officiële releasedatum voor de aankomende RPG bevestigd. Zoals verwacht moeten we sindsdien nog even wachten Pokemon Legends Arceus Het wordt pas in het eerste kwartaal van 2022 uitgebracht, 28 januari 2021 om precies te zijn. Terwijl ze wachten om aan het avontuur te kunnen beginnen, kunnen spelers zichzelf nog steeds beheersen door een preview van de hoes van de game te ontdekken, die exclusief op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

3D feodaal jaar

Herinnering, Pokemon Legends Arceus Het biedt, voor het eerst in de geschiedenis van het epos, een open wereldavontuur waarin spelers vrij kunnen rondlopen in de sneeuwregio, Enkele eeuwen voor de gebeurtenissen van Diamant et Perle. In tegenstelling tot grote licentie-afleveringen waar de nadruk ligt op gevechten tussen trainers, Pokemon Legends Arceus Deze keer zal het de verkenning van de Snoh-regio benadrukken, evenals het vullen van de lokale pokedex, die niet minder zou moeten zijn dan 210 Pokemon, waaronder de legendarische Dialga, Palkia, Giratina en Arceus.

READ  Ontdek de nieuwe Frandroid-vergelijker

Terwijl ze wachten om te kunnen evolueren in een volledig nieuwe 3D feodale wereld, kunnen spelers ook wachten terwijl ze genieten van de reproductie sprankelende diamant En de sprankelende parels, waarvan de releasedatum is vastgesteld 19 november.

Draagbare controller voor Nintendo Switch Lite