Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bestemmingen die je absoluut moet vermijden

twee maanden vanaf ZomervakantieDe teller begon. Waar gaan we besteden? Jaarlijks verlof ? Terwijl sommige Fransen bijzonder efficiënt zijn en al sinds januari plannen hebben voor de zomer, spelen anderen de laatkomer-kaart. In feite zijn velen degenen die tot het laatste moment wachten om te beslissen. Nog geen vakantieplek gekozen, dé bestemming waar je de hele zomer (of in ieder geval drie weken) je handdoek kunt neerleggen? Sommige moeten worden vermeden!

Ja, zelfs als we ze leuk vinden, zijn er steden die je beter kunt bezoeken in het laagseizoen, vooral als je er even helemaal tussenuit wilt en je buren of collega’s niet op het strand wilt ontmoeten.

Welke bestemmingen moet je vermijden?

Opodo beoordeeld 10 populairste bestemmingen deze zomer. Daarom zouden deze plaatsen de Fransen zo moeten verleiden dat ze er massaal naartoe zullen gaan. Wil je een verrassende, rustige vakantie, weg van de drukte? Vermijd ze!

“37% van de boekingen wordt gemaakt voor één tot twee weken, gevolgd door 21% voor twee tot drie weken en 20% van de gelukkigen staat zichzelf meer dan drie weken toe.”Opodo details in een persbericht.

De meest populaire bestemmingen in de zomer van 2022

Sommige Europese bestemmingen Laat Franse harten sneller kloppen. Om u te begeleiden in uw Boek je vakantie Zomer, hier zijn de bestemmingen die je moet vergeten, als je niet wilt worden binnengevallen door de menigte.

Malta

centrale mediterrane archipel, MaltaHet wordt gewaardeerd om zijn meer dan aangename klimaat. Toeristen komen daar sinds begin juli samen. Het historische erfgoed en de gastronomie maken het De plek om te zijn. Als je van dit eiland houdt, wacht dan op het begin van de herfst of de terugkeer van de lente.

Porto, Portugal

Wil je de nata plakken? Wij begrijpen u! We raden echter niet aan om naar haven deze zomer. Als de op een na grootste stad van Portugal ons verleidt met zijn geschiedenis (het combineert de oude stad met modern gemak), kun je het beste wachten tot het einde van de zomer om je tas daar neer te zetten. Allereerst omdat het gedurende een bepaalde periode erg warm is Zomerseizoen. Omdat het historische centrum is gebouwd op de heuvels met uitzicht op de Douro, trekt het veel mensen in juli en augustus.

Ajaccio, Frankrijk

De Corsica Het blijft een van de meest populaire zomerbestemmingen. ik’de schoonheid van het eiland Het heeft alles te bieden: het is toegankelijk, er wordt Frans gesproken, het landschap is prachtig en het zeewater is zeer aangenaam. Er zijn veel redenen waarom toeristen massaal naar Ajaccio trekken. Vermijd, als je niet van drukte houdt.

Lissabon, Portugal

tweede stad Portugal Verschijnt in deze volgorde, die niemand minder is dan: Lissabon, Kapitaal. Als je deze zomer naar Fado wilt luisteren, ga dan Algarve naar Sagrès. In alle rust geniet je van het Portugese leven (en aan de waterkant is het ook heel leuk!).

Figari, Frankrijk

Figari, net als Ajaccio, trekt veel mensen zodra de zon haar hoogste punt bereikt. Dus het Isle of Beauty zorgt er natuurlijk voor dat we ernaar verlangen, maar als je naar het eiland gaat, kun je er ook een kiezen waar je je handdoek op het strand kunt leggen.

Athene, Griekenland

De Akropolis, je droomt ervan, maar in de zomer zie je hem waarschijnlijk niet. Anders moet je duizenden toeristen ondersteunen die er tegelijkertijd met jou naartoe gaan. Bewaar de feestdagen Athene Voor het laagseizoen, vanaf september, kunt u de stad in de beste omstandigheden ontdekken.

Palma de Mallorca, Spanje

Het is niet Ibiza (hoewel dit eiland zijn plaats in die ranglijst zou hebben), maar Palma de Mallorca Die op de zevende plaats staat in Opodo’s ranglijst van De populairste bestemmingen deze zomer. Je zult het begrepen hebben, als je droomde van ” Zeeseks en de zon“Hier wil je heen. Als je op zoek bent naar rust en natuur, ga je gang.

Bastia, Frankrijk

Corsica is uiteindelijk niet de ideale bestemming voor een luie zomer. We zullen je waarschuwen!

Montreal Canada

over de Atlantische Oceaan, Montréal weer in orde. Dit jaar hebben meerdere mensen geboekt om deze Canadese stad in de zomer te ontdekken. Geen zin om poutine te eten naast de Franse toeristen in het restaurant? Ga op weg.

Marrakesh, Marokko

Ten slotte eindigt de bestelling van Opodo met Marrakech. De voormalige keizerlijke stad in het westen van Marokko trekt veel mensen aan. Vergeet deze zomer Riyad, tenzij je van de wereld houdt.

READ  Biden bedreigt Poetin met sancties in geval van 'escalatie', waarbij Nord Stream-gaspijpleiding als 'hefboomwerking' wordt beschouwd

Lees ook: