Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

64 doden in 24 uur, 17.530 gehospitaliseerde patiënten

In het ziekenhuis zet de daling zich voort. 1.115 patiënten werden donderdag behandeld op de intensive care, tegenover 1.149 de dag ervoor.

64 mensen stierven aan COVID-19 Deze donderdag 19 mei 16 minder dan op woensdag, toen 80 patiënten met het virus stierven, volgens het dagelijkse rapport van de Franse Volksgezondheidsorganisatie.

Er zijn momenteel 17.530 patiënten in het ziekenhuis in Frankrijk (vergeleken met 17.883 op woensdag), van wie er 591 op donderdag zijn aangekomen. 1.115 patiënten werden behandeld op intensive care-afdelingen. 24 uur geleden waren dat 1149. Er werden 27.842 nieuwe gevallen ontdekt.

Wat te onthouden van deze donderdag

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft donderdag de noodregistratie van een Covid-vaccin aangekondigd. confederatie Van Chinese laboratoria CanSino Biologics, terwijl Peking vecht tegen een heropflakkering van de epidemie.

De politie van Londen heeft het onderzoek naar Downing Street Party-schandaal Ondanks beperkingen in verband met de Covid-19-pandemie, is premier Boris Johnson een nieuwe boete bespaard gebleven.

laboratorium Valniva Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft donderdag een nieuwe stap aangekondigd in de richting van het verkrijgen van de licentie van zijn kandidaat-vaccin tegen Covid-19 door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), wat leidde tot een opleving van de aandelenkoers. Het Frans-Oostenrijkse bedrijf gaf aan dat het EMA de indiening van een vergunningsdossier voor het in de handel brengen van zijn kandidaat-vaccin VLA2001 had aanvaard.

eindelijk, de Noord Korea Volgens Zuid-Koreaanse media zijn deze week drie vrachtvliegtuigen naar China gestuurd om daar medische benodigdheden te brengen om de Covid-uitbraak te bestrijden.

READ  Geannuleerde vluchten op het eiland

zie ook COVID-19: WHO ‘extreem bezorgd’ over verwoesting in Noord-Korea zegt klaar te zijn om te helpen