Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Beste verblijf in Barcelona”

Waar speelt Frenkie de Jong komend seizoen? Een paar dagen geleden onthulde de Catalaanse journalist Gerard Romero dat de Nederlandse middenvelder heel dicht bij zijn transfer naar Manchester United door Barcelona was, op zoek naar geld en “fair play” om nieuwe spelers te kunnen inschrijven ter voorbereiding op de volgende seizoen. Als de interesse van de Engelse club reĆ«el is, staat Frenkie de Jong niet te springen om Barcelona te verlaten, wat hij dinsdag aan het Nederlandse dagblad bevestigde. advertentie.

“Als er iets concreets was, had ik het van de directie van FC Barcelona gehoord. Als ik door een andere ploeg was opgeroepen? Ik kan het niet zeggen, maar ik blijf liever in Barcelona.”De Nederlandse middenvelder, niet verrast door het gerucht van Manchester United, antwoordde: “Het is een link die logisch is, gezien mijn verleden met Eric Ten Hag. Maar dat is het: de link is logisch, en iedereen kan het. Als ik een connectie had met Ten Hag? Ik kan er niet over praten.”

‘Barcelona is altijd mijn droomclub geweest’

Teleurgesteld door zijn eerste drie seizoenen bij Barcelona – “Ik was meer aan het fantaseren” -, Frenkie de Jong zegt geen spijt te hebben van zijn keuze voor Barcelona drie jaar geleden: “We moeten ons record bekritiseren. Maar het is niet zo dat ik spijt heb van mijn keuze, zeker niet. FC Barcelona is altijd mijn droomclub geweest, van jongs af aan. En dat is het nog steeds.”

Hoewel de bedoelingen van de 25-jarige duidelijk zijn, blijft zijn toekomst onzeker. Barcelona moet zeker spelers verkopen zodat het bepaalde elementen kan uitbreiden en andere kan rekruteren, wat vanmorgen ook werd bevestigd door Javier Tebas, voorzitter van La Liga. Frenkie de Jong is een van Barcelona’s meest bankabele spelers en niemand kan nog garanderen dat hij er volgend seizoen zal zijn. Naast MU wordt in dit dossier ook vaak PSG aangehaald.

READ  Mauricio Pochettino reageert op zijn afwezigheid in de National Football League Cup