Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beste dribbelaar in het EK Big-5? dat het …

Volgens het 354e wekelijkse bulletin van het CIES Football Observatory is Messi noch Neymar de beste dribbelaar ter wereld en de meest actieve in 33 toernooien over de hele wereld.

Op mondiaal niveau scoorde de Spaanse vleugelaanvaller Wolverhampton Wolverhampton Adama Traore (11,2), voor de Argentijnse Nahuel Logan University (9,7) en de Nigeriaanse Chidra Ijok van CSKA Moskou (9,3).

In andere grote competities vinden we Erick de Arruda (Cearà SC) in Brazilië, Rafael Leão (AC Milan) in Italië, Kamaldeen Sulemana (Stade Rennais) in Frankrijk, Cody Gakpo (PSV Eindhoven) in Nederland en Alphonso Davies (Bayern). München). München) in Duitsland, Jordan Carrillo (Santos Laguna) in Mexico, Evo Rodriguez (Famalicao FC) in Portugal en Vinicius Junior (Real Madrid) in Spanje.

Ter herinnering: spelers worden gerangschikt volgens de Dribble Index, dat wil zeggen het aantal succesvolle dribbels per 100 minuten spelen, of spelers die in het huidige seizoen (of in 2021 voor het Braziliaanse kampioenschap) ten minste 40 dribbels hebben geprobeerd. ).

Wat gebeurt er in Tunesië?
We leggen het uit op onze website Youtube kanaal . register!


READ  Olympische Spelen. Gemengd groepsjudo evenement: hoe werkt het?