Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hugo Gaston verslaat Arthur Renderknic in eerste ronde Rolex Paris Masters

Rinderknech, de avonturier, sloeg als eerste toe en greep de gunst van zijn jongere broer bij zijn eerste kans. Hij zal de 21-jarige linksback, die in de eerste ronde geen breakpunt had (6-4 in 37 minuten) niet zien.

Sterker dan Gaston wist Rinderknech in de vijfde game van de tweede set zijn tegenstander op een overtreding te duwen en leek af te stevenen op een onbelemmerde overwinning. Zeker omdat Gaston in de nasleep de tussenkomst van een fysiotherapeut heeft gevraagd voor lage rugpijn.

Een kritieke medische deadline voor Gaston

Na enkele minuten manoeuvreren kaatste Tolosin terug naar voren en hervatte het serveren van zijn landgenoot voor de derde bal. Verstandig omgaan met het verbruik, zonder het te misbruiken, keerde Gaston om en won de tweede set op het tweede setpoint.

Toen het debat verhevigde en de druk begon op te lopen, was het opnieuw Rinderknech die als eerste brak bij zijn zesde poging. Maar net als in de tweede ronde deed Gaston geen afstand en herwon hij zijn goedheid met een grote stap. Met vertrouwen redde hij drie breakpunten in de zevende game en liet hij in de volgende wedstrijd geen kans onbenut om Rinderknech te stelen.