Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bespreek dinsdagochtend het hoofdkantoor van de Shanghai Cooperation Organization

Bespreek dinsdagochtend het hoofdkantoor van de Shanghai Cooperation Organization

Zoals genoemd West Frankrijk, Informatie die we kunnen bevestigen, het hoofdkwartier van de Shanghai Cooperation Organization was dinsdagochtend onderwerp van discussie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de SCCJ (Central Racing and Games Service), in opdracht van het Openbaar Ministerie Bobigny.

Mogelijke voortzetting van het in juni uitgevoerde onderzoek

Dit onderzoek volgt op het onderzoek van 14 juni. De SCO, de laatste in de Franse competitie, en AS Saint-Etienne waren al het onderwerp van een huiszoeking door de gerechtelijke politie naar hun hoofdkwartier. De twee clubs werden toen verdacht van het onderhouden van verborgen financiële banden met de zaakwaarnemers.

Er is een vooronderzoek geopend naar de illegale uitoefening van het beroep van sportmakelaar en het witwassen van geld met verzwarende omstandigheden. Drie agenten zonder vergunning werden gearresteerd. Jalal Benallah, die op dat moment niet bij de club was (hij is sindsdien opgenomen in de rekruteringscel en zijn positie is bedreigd, zoals we al schreven), werd ook in juni gehoord en vervolgens vrijgelaten zonder dat er een aanklacht tegen hem was ingediend. .

Er werd gebeld en de communicatiedirecteur van de Shanghai Cooperation Organization, Muhammad Safawi, nam niet op.