Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bernard Lahire: “De ouder-kindrelatie is een matrix van dominantie die heerst in menselijke samenlevingen”

Bernard Lahire: “De ouder-kindrelatie is een matrix van dominantie die heerst in menselijke samenlevingen”

De cookies en soortgelijke technologieën die wij bij Mediapart gebruiken zijn van verschillende typen en stellen ons in staat verschillende doeleinden na te streven.

Sommige daarvan zijn noodzakelijk voor de werking van de site en de mobiele applicatie (u kunt ze niet weigeren). Anderen zijn optioneel, maar helpen uw ervaring als lezer te vergemakkelijken en ondersteunen Mediapart op een of andere manier. U kunt ze hieronder afwijzen of accepteren, afhankelijk van het doel ervan.

Accepteert u dat Mediapart cookies of vergelijkbare technologieën gebruikt voor de volgende doeleinden?

Per categorie kunt u uw keuze maken door de schakelknop te activeren of te deactiveren.

noodzakelijk voor de werking
van de website of applicatie

Het verbinden van abonnees, het meten van een anoniem publiek, het verzenden van meldingen, het monitoren van storingen en het onder de aandacht brengen van onze diensten: deze tools zijn essentieel voor het monitoren van de activiteit van onze diensten en de goede werking ervan.

Met deze tools kunnen we verkeersstatistieken voor websites en mobiele applicaties verzamelen om het gebruik te begrijpen, eventuele problemen op te sporen en de ergonomie van onze producten te verbeteren.

Er is geen reclame op Mediapart. We promoten onze inhoud en diensten echter wel op andere websites en sociale netwerken. Hiervoor gebruiken we technologieën van sommige advertentie-exploitanten.