Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bernard Kouchner – RT zegt in het Frans dat weigeren te vaccineren een “verraad” is

Omdat de regering de vaccinatieplicht beschouwt, vooral voor zorgverleners, stelt de oud-minister dat “degenen die met dit virus worden geconfronteerd ervoor kiezen om individueel te ‘vechten’, zo niet op zijn minst degenen die het virus ontvluchten.”

Mede-oprichter van Artsen Zonder Grenzen Bernard Kushner wil vaccinatie tegen Covid-19 verplicht maken voor de hele bevolking.

“Degenen die met dit virus worden geconfronteerd, kiezen ervoor om individueel te ‘vechten’, ze zijn, zo niet op zijn minst, vluchtende bondgenoten van het virus. Vaccinatie is geen persoonlijke zaak. Weigeren is verraad. Er is een wet voor nodig”, verklaarde de voormalige minister van Volksgezondheid in Columns. JDD Vanaf 11 juli.

[Il faut] Om ze te overladen met argumenten en ze te overtuigen

Volgens hem zal de uitvoerende macht daadwerkelijk zijn toevlucht nemen tot deze maatregel: “Geloof me, het zal worden gedaan, in eerste instantie met nuances, misschien afhankelijk van het beroep.” Om de niet-gevaccineerden te overtuigen, vonden de voormalige ministers van François Fillon en Lionel Jospin het nodig om “ze te baden met argumenten, om ze te overtuigen”.

De voormalige minister van Volksgezondheid roept op tot opheffing van patenten voor Covid-19-vaccins

We moeten af ​​van deze samenzweerderige discoursen die we zo vaak zien op sociale netwerken en de mannelijke glorie van opscheppen over het niet zijn gevaccineerd. Wat een mannelijkheid! Integendeel, het zou een bron van trots moeten zijn.

Je zult ermee moeten leven en een jaarlijkse vaccinatie plannen.

Ten slotte zei Bernard Kushner ook dat hij het opheffen van patenten op vaccins tegen het coronavirus steunt: “Uiteindelijk zal het nodig zijn om te bewijzen dat een vaccin een wereldwijd publiek goed is. Het is een kwestie van moraliteit, moraliteit, noodzaak, wetenschap en publiek gezondheid. Laten we uit egoïsme en nationalisme stappen.” De oud-minister zei er ook van overtuigd te zijn dat “we ermee moeten leven en een jaarlijkse vaccinatie krijgen”.

READ  Het Covid-19-vaccin: waarom veroorzaakt de tweede dosis meer bijwerkingen?

De verklaring van de arts en oud-minister komt er op het moment dat het kabinet van plan is om vaccinatie verplicht te stellen voor zorgverleners, maar ook voor andere beroepen, in de ‘zorg in brede zin’. Vakbonden van de vakbonden vertelden AFP op 9 juli na een ontmoeting tussen het ministerie van Arbeid en sociale partners. In het licht van de toegenomen vervuiling door het deltamodel – de meerderheid nu – Academie voor Geneeskunde Het beveelt van zijn kant aan om alle Fransen ouder dan 12 jaar verplicht te vaccineren en wordt beschouwd als de enige manier om “kudde-immuniteit te bereiken”..

President Emmanuel Macron, die op 12 juli zal spreken, kan nieuwe gezondheidsmaatregelen onthullen.