Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID-19: is er een verband tussen steriliteit en RNA-vaccinatie?

Het begint allemaal met deze petitie gericht aan het Europees Geneesmiddelenbureau op 1 december 2020. De auteurs zijn twee artsen die bekend staan ​​om hun antivaccinatieverklaringen: Dr. Mike Yeddon, die tot 2011 een functionaris van Pfizer was, en Dr. Wolfgang Woodarge, een Duitse epidemioloog. ze hebben het aangekondigd “De antilichamen die door het Covid-vaccin worden geproduceerd, kunnen vrouwen onvruchtbaar maken door een eiwit aan te vallen dat essentieel is voor de vorming van de placenta. Een bewering die op grote schaal werd gedeeld op sociale netwerken, die ook over de hele wereld was.

Dus om te zien of er enige waarheid in zit, belden we Israel Nesand, MD, professor in de gynaecologie. hij zei dat “Het is gewoon onmogelijk. We kennen geen enkel product dat het in één injectie steriel kan maken.”. En Israel Nisand is niet de enige arts die zo assertief is. Op dit moment is er geen vast verband tussen het vaccin enerzijds en onvruchtbaarheidsgevallen anderzijds. Dan, omdat de auteurs van deze petitie uitgingen van een nogal gevaarlijke veronderstelling.

Vergeet niet dat het mRNA-vaccin Covid aanvalt door zich te richten op het spike-eiwit. Daarna zijn experts ook categorisch over één ding. Aan de ene kant suggereren de twee artsen dat het vaccin ten onrechte deze vruchtbaarheidsgerelateerde eiwitten zou kunnen aanvallen. In feite is het een acroniem dat is gemaakt en niet wetenschappelijk. Hoewel de twee eiwitten er hetzelfde uitzien, zijn ze niet hetzelfde. En professor Benoit Barbeau, een viroloog, legt het op een heel eenvoudige manier uit: “Ons immuunsysteem zal niet zo gemakkelijk voor de gek worden gehouden door enkele overeenkomsten.”. Gevaccineerde vrouwen lopen geen groter risico op onvruchtbaarheid dan anderen.

READ  De ziekte van Alzheimer kan optreden na infectie met een veel voorkomend virus


Verdedigt de ambitie van informatie
VrijEn de
Geverifieerd Iedereen heeft er toegang toe dankzij het inkomen
publiciteit beroemdheid .

Om ons te helpen deze gratis service te behouden, kunt u “uw keuze wijzigen” en alle cookies accepteren.