Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benzema’s voormalige agent steekt Jiro in brand!

Onze WK-aftrap Top 10 doelpunten in Ligue2 League, dag 10

Karim Jaziri is niet aardig voor Olivier Giroud. De voormalig agent van Karim Benzema was uitgenodigd op de setna de voet werkgelegenheid RMC Om over voetbalnieuws te praten. Die laatste keerde terug naar het falen van het Franse nationale team op het EK. De spits van AC Milan was vooral gekwetst door zijn kritiek op Kylian Mbappé: “Als ik een coach was, of ik nu een coach was, of het nu Giroud, Pierre, Paul of Jacques was, hij doet wat hij deed, en hij kwam nooit in de Franse ploeg niet meer! Zijn verklaring blijft in de kleedkamer.”

Karim Jaziri betreurt de eeuwige rivaliteit tussen Olivier Giroud en Karim Benzema: Oliver, het is al bij hem opgekomen om een ​​soortgelijke uitspraak te doen. Hij zegt dat we zullen moeten kiezen omdat de ploeg alleen aanvallend speelt. Dit zijn dingen die niet in de pers worden gezegd. Hij moet naar de coach in zijn kantoor gaan en het hem persoonlijk vertellen. Het gecreëerde probleem is altijd om zich tegen hen te willen verzetten. Ze speelden samen lange plectrums. Daarna is het een wedstrijd. Als er maar één punt is, is er maar één plaats. Niemand zei iets toen de Giro een half jaar niet speelde bij een club. Net als in het leven is er soms oneerlijkheid, geluk, maar je moet eraan wennen, niet je hoofd laten zakken, om verder te gaan. En geen rekeningen vereffenen.” Woorden die dreigen te spreken.