Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nîmes Olympique-voetballer vast voor gebruik minderjarige prostituees

Een voetballer van Nîmes Olympique kan op dinsdag 19 oktober worden verwezen na het einde van zijn detentie op het politiebureau van Nîmes. De niet nader genoemde man wordt ondervraagd door de Administratieve Sicherheitspolizei voor het gebruik van minderjarige prostituees.

Een voetballer van Nîmes Olympique kan op dinsdag 19 oktober worden doorverwezen nadat zijn detentie op het politiebureau van Nîmes is beëindigd.

De man, wiens naam niet is vrijgegeven, wordt verhoord door de Administratieve Sicherheitspolizei voor asiel Minderjarige prostituees Tijdens een vierkante wedstrijd die dit weekend, 16-17 oktober, zou plaatsvinden.

Nadat zijn Audi Q3 was gestolen

De zaak zou ontstaan ​​met het indienen van een klacht van deze voetballer die aangifte deed van diefstal van zijn Audi Q3 bij de politie.

Politieonderzoek zou het mogelijk hebben gemaakt om terug te keren naar Twee 17-jarige vrouwen en de Naar reservering brengen Voor hun deelname aan de Audi Q3-reis.

Maar als ze deels toegaven betrokken te zijn bij de diefstal van de auto, dan gaven ze ook aan mee te hebben gedaan aan een prachtige wedstrijd met de voetballer.

open onderzoek

De leeftijd van de jonge vrouwen was voor het Openbaar Ministerie van Nîmes aanleiding om een ​​onderzoek in te stellen naar het gebruik van minderjarigenprostitutie.

Dit leidde ertoe dat de beveiliging van Gard County in politiehechtenis werd geplaatst Deze 25-jarige voetballer. Volgens onze informatie zou de man zijn betrokkenheid bij de vermeende feiten hebben bekend.

Hij kan dinsdagmiddag, wanneer de hoorzittingen op het politiebureau van Nmes eindigen, voor een rechter van de rechtbank van Nîmes worden gebracht.

READ  Waarom Manchester United Mauricio Pochettino niet langer wil