Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benzema laat het beroep vallen en beëindigt de sextape-relatie!

De elfde wereld is begonnen TOP 10: De mooiste Ligue 1 shirts 2021/2022

Deze keer is het definitief voorbij. Karim Benzema Ze werd gekroond tot Onze d’Or 2022 En nog steeds schitterend met Team France gisteravond, eindigde hij een duister hoofdstuk in zijn leven met een sextape-affaire. Zoals aangekondigd door de site Nieuws 78Nueve zal het proces in Versailles op 30 juni en 1 juli niet bijwonen nadat zijn beroep was afgewezen.

Daarom krijgt hij nu al een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf, een boete van 75.000 euro en een schadevergoeding van 80.000 euro aan Mathieu Valbuena.

Benzema’s advocaat legt het uit!

gevraagd door het teamDe advocaat van de Real Madrid-ster sprak over de redenen voor de beslissing van zijn cliënt:Mijn cliënt was uitgeput door deze procedure. Deze intrekking valideert een schuldig vonnis en lijkt schuldig. Het is een juridisch feit. Maar dit is niet de realiteit. Karim Benzema zal in deze zaak altijd zijn onschuld claimen en heeft nooit willen deelnemen aan het afpersingsproces tegen Mathieu Valbuena‘Zei hij?

Toen ging hij naar de mandiep gevoel van onrecht“,”Echte vermoeidheid (bij Benzema)“zoals hij denkt”Dat deze nieuwe hoorzitting niets zal veranderen en dat hij niet zal worden beoordeeld zoals hij zou moeten zijn (Benzema)“.

samenvatten

De seksuele relatie eindigde terwijl Karim Benzema zijn beroep liet vallen. De Frans international zal dus op 30 juni en 1 juli niet naar Versailles afreizen voor het proces. Daarom krijgt hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar.