Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Martinez is bang hem te verliezen aan Lukaku en legt uit waarom Batshuayi hem niet zal vervangen: “Trossard is erg mobiel”

en heb plezier: “Het is moeilijk. In de eerste helft ging het nog, maar we gaven ze de bal te veel. Technisch waren ze erg goed, toen ze schoten, scoorden ze. We waren niet sterk genoeg, we deden het niet’ niet genoeg verdedigen.'” We deden ze niet genoeg pijn met de bal. Het was een belangrijke wedstrijd, maar het is beter om hier te verliezen dan in Qatar. Tegen Polen zullen we alles moeten geven, vooral thuis, waar je een inhaalslag moet maken.”

Unana: “Mijn gevoelens zijn gemengd. Aan de ene kant is het mijn eerste cover, het is mooi en ik ben er erg trots op. Maar ik ben ook verdrietig, want we verloren met 1-4 van onze fans, die niet” We gaven niet op. We creëerden kansen, maar het was moeilijk om de fout te vinden, vooral in de eerste helft. We zullen dat allemaal opnieuw moeten analyseren en een goede start moeten maken. Ik had niet verwacht dat we de helft van de tijd zouden spelen, maar het geeft ervaring en plezier. We zullen als groep moeten reageren en samen moeten lijden. We moeten snel vergeten en focussen op de volgende wedstrijd tegen Polen.”

Martinez: “We speelden de eerste 15 minuten heel goed, daarna werd het ingewikkelder. Het waren niet de beste omstandigheden om ons voor te bereiden op deze wedstrijd, we hadden veel spelers die terugkwamen van een blessure. Het is niet gemakkelijk om te verliezen tegen Nederland, tegen de buren. Het was moeilijk om Lukaku te verliezen sinds het begin van de wedstrijd. Ik ben niet zeker van zijn blessure. Het ziet er ernstig uit, hij krijgt morgen een MRI. Ik heb ervoor gekozen om Trossard binnen te halen omdat hij erg mobiel is, hij is erg goed bij het omgaan met de bal en kan gevaar opleveren. Woensdag zal ook gebruikt worden ter voorbereiding op het WK.”

READ  Dortmund en Noorwegen trillen

De coach gaf ook aan dat zijn ‘gevoel’ niet goed was met betrekking tot de blessure van Lukaku. Er wordt gevreesd voor een enkelverstuiking en de spits moet de Devils mogelijk verlaten zonder de laatste drie wedstrijden te spelen.