Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bent u gestopt met deodorants met aluminiumzouten vanwege het risico op borstkanker? Vertel ons

Verhogen anti-transpiranten het risico op infectie? borstkanker? Hoewel deze vraag de wetenschappelijke gemeenschap de afgelopen jaren heeft aangewakkerd en verdeeld, werd in september een nieuwe studie gepubliceerd onder leiding van Zwitserse onderzoekers van de Fondation des Grangettes, het Hirslanden Centre for Oncology and Hematology van de Grangettes Clinic en de University of Oxford. het journaal International Journal of Molecular SciencesLet op voor deodorants die:
Aluminiumzouten en verhoogde risico’s borstkanker te ontwikkelen.

“Het onderzoek dat is gedaan, maakt het mogelijk om aan te tonen dat aluminium het DNA van cellen verandert op een manier die gelijkwaardig is aan die van erkende kankerverwekkende stoffen en bevestigt dus het potentieel om kanker te veroorzaken”, legt Fondation des Grangettes uit in verklaring. Ongetwijfeld hebben in de afgelopen jaren veel mensen ervoor gekozen om afscheid te nemen van deze effectieve anti-transpiranten, waarbij ze de voorkeur gaven aan meer natuurlijke en gezondere formuleringen voor het lichaam.

Is dit uw toestand? Heb je besloten om te stoppen met het gebruik van deodorants die aluminiumzouten bevatten? Wanneer ben je begonnen met het maken van deze wijziging? Was dit ingegeven door angst voor een verhoogd risico op borstkanker? Wat voor soort deodorant zou je in plaats daarvan kiezen (merk, zelfgemaakt…)? Heeft u een natuurlijke deodorant gevonden die effectief is in het voorkomen van overmatig zweten en onaangename geurtjes? Is de overgang snel en efficiĆ«nt verlopen? Vertel ons.

READ  Covid-19: In het kanaal stijgt het besmettingspercentage nog steeds