Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ben jij een van de 10% van de bevolking die deze puzzel kan oplossen?

Op internet breken veel gebruikers hun tanden bij dit account op CM2/6e-niveau.
De termen algemene intelligentie, algemeen mentaal vermogen, intelligentie of simpelweg intelligentie worden vaak door elkaar gebruikt om te verwijzen naar het testen van cognitieve vaardigheden.

Ze worden vaak gegeven tijdens werving en zijn vergelijkbaar met redeneertesten. Logica is eigenlijk een essentiële kwaliteit om te ontwikkelen, zowel in de professionele wereld als in je dagelijks leven.

Wiskunde geschiktheidstesten Veel gebruikt in wedstrijden om je logische vaardigheden te onthullen. De moeilijkheidsniveaus van wiskunde zijn opzettelijk laag, omdat het niet gaat om geavanceerde wiskundige vaardigheden, maar om hoe je een probleem oplost met een niveau van wiskundige kennis dat gelijk is aan dat van een basisschoolkind.

Dit is waar de moeilijkheid ligt en de logische test begint. Met behulp van eenvoudige elementen, zoals optellen en vermenigvuldigen, een of twee basisregels van de wiskunde die iedereen kent, moet je het antwoord logisch vinden. Als het op het eerste gezicht gemakkelijk lijkt, realiseer je je al snel dat je de parameters moet verhogen waarmee rekening moet worden gehouden om het probleem op te lossen … door logica.

Logica is een sterke indicator die altijd wordt gemeten in intelligentietests

Het is een essentiële kwaliteit om te ontwikkelen voor meer gemak in de professionele wereld of om gewoon kleine problemen in het dagelijks leven op te lossen. Omdat we vaker wel dan niet blijven steken in moeilijkheden omdat we niet weten hoe we het probleem moeten aanpakken, waar we moeten beginnen en welke stappen we vervolgens moeten nemen om een ​​”logische” oplossing voor onze verlegenheid te vinden. In de volgende oefening wordt je logica getest. U zult de verborgen “interne logica” van de test moeten ontdekken en zo de oplossing vinden.

READ  Mogelijke bijwerkingen op de menstruatiecyclus

Dit probleem gaat al een paar dagen viraal. Op het eerste gezicht is deze test heel eenvoudig, operaties op basisklasseniveau, het begin van de middelbare school, maar kun je de oplossing vinden?

Hier is de oplossing in deze video

Het juiste antwoord is 30

* Presse Santé streeft ernaar gezondheidskennis over te brengen in een taal die voor iedereen toegankelijk is. In ieder geval kan de verstrekte informatie de mening van een gezondheidsprofessional niet vervangen.