Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ben je minder dan vier maanden zwanger en niet ingeënt en gecertificeerd vanwege een verlenging van de gezondheidsvergunning?

Tot een week geleden adviseerden gezondheidsautoriteiten om vanaf het tweede trimester alleen zwangere vrouwen te vaccineren. afgelopen dinsdag verrassing Olivier Ferrand Maakt aan de vereniging bekend dat vaccinatie nu is
Open voor zwangere vrouwen vanaf het begin van hun zwangerschap.

Zwangere moeders zijn, net als ieder ander individu, onderworpen aan de verlenging van de gezondheidsvergunning waarin de nieuwe wet voorziet. Hoewel onlangs de vaccinatie voor deze vrouwen in het begin van de zwangerschap is geopend, heeft de regering geen extra tijd aangekondigd om hen in staat te stellen zich aan de gezondheidskaart te houden. Voorbij provocatie Zorgen bij sommige vrouwen someAdvertentie kan enkele logistieke problemen veroorzaken.

Op dit moment, minder dan drie maanden zwanger, heb je tot dan toe niet voor de vaccinatie gezorgd en wacht je op je tweede trimester? Zet deze aankondiging uw toekomstplannen of vakantie op zijn kop? Zelfs als u nu een afspraak maakt, heeft u niet op tijd een volledig vaccinatieschema voor Verschillende stadia van gezondheidsuitbreiding ? Hoopt ​​u dat de overheid extra tijd geeft aan zwangere vrouwen, net als voor tienermeisjes tussen 12 en 17 jaar oud? Vertel het ons door onderstaand formulier in te vullen. Testimonials kunnen worden gebruikt om een ​​essay te schrijven.

READ  Zware onweersbuien te midden van het rustige begin van het jaar