Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ben je ingeënt en heb je geen prioriteit? Vertel ons

Franceinfo wil getuigenissen verzamelen van mensen die mogelijk zijn ingeënt terwijl ze in theorie niet binnen de criteria vielen van de gezondheidsautoriteiten en de overheid.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

De vaccinatiecampagne Covid-19 is sinds 1 mei open voor alle volwassenen met comorbiditeit, zonder dat hiervoor bewijs nodig is. Een uitbreiding die wordt toegejuicht door deze kwetsbare mensen, die een gevaarlijke vorm van de ziekte kunnen ontwikkelen. Maar op deze datum zijn sommige mensen die niet in deze categorie vallen, noch in de andere categorieën die eerder door de overheid werden genoemd, al gevaccineerd.

Om verspilling van doses te voorkomen, maken huisartsen of vaccinatiecentra uitzonderingen en verspreiden ze getuigenissen van niet-prioritaire mensen die zijn gevaccineerd. u Wacht voor Vaccins om te zien of er nog ongebruikte doses vaccin over zijn? u Sta je op een wachtlijst en word je opgeroepen wegens het niet respecteren van een afspraak die door iemand anders is gemaakt? Heb je je geluk beproefd door naar het centrum te gaan nadat je over je leeftijd hebt gelogen? Wist je niet dat je geen prioriteit had? Vertel ons.

U kunt naar franceinfo schrijven door de onderstaande vragenlijst in te vullen. Vergeet niet uw contactgegevens achter te laten, zodat onze verslaggevers weer contact met u kunnen opnemen. Dit wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

READ  Transpiratie: 20 deodorants zonder aluminiumzouten om de risico's te verminderen